Δεν αυξάνει τέλη ο ΤΟΕΒ Δαμασίου

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2014 14:52 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:18

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Με πλήρη απαρτία αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΤΟΕΒ Δαμασίου, παρουσία του δημάρχου Τυρνάβου Νίκο Μαλάκου και του αντιδημάρχου κ. Βαγγέλη Μουσιάρη και τη συμμετοχή πολλών αρδευτών.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Μανίκας   καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και τον φυσικό προϊστάμενο του Οργανισμού κ. Νίκο Μαλάκο.

Ενημέρωσε το σώμα της Γενικής Συνέλευσης για τα πεπραγμένα των αρδευτικών περιόδων 2012 -13. Για το 2012 αναφέρθηκε από τον κ. Μανίκα ότι η εισπρακτικότητα έκλεισε στο ποσοστό ρεκόρ 97% και η είσπραξη της αρδευτικής περιόδου του 2013 μέχρι 31 -12- 2013 ανήλθε στο 65%.

Από οικονομικής άποψης είναι έτοιμος και θα ανταπεξέλθει στην αρδευτική περίοδο 2014 που ξεκινάει από 1 Μαΐου και δεν θα χρειαστεί αύξηση των αρδευτικών τελών.

Ο προγραμματισμός του Δ.Σ. για το 2014 προβλέπει τον εξοπλισμό  και εξηλεκτρισμό τριών νέων  γεωτρήσεων και την ένταξη του χωμάτινου αύλακος με τσιμενταύλακα στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014 -20.

Ο  κ. Μανίκας δίνοντας το λόγο στη συνέχεια στον δήμαρχο Τυρνάβου, ο οποίος ενημέρωσε τη Γενική Συνέλευση ότι από πλευρά Δήμου Τυρνάβου η μελέτη για τον τσιμενταύλακα θα γίνει από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα. Επίσης ο κ. Μαλάκος  σημείωσε με έμφαση ότι ο μηχανικός εξοπλισμός του Δήμου είναι πάντα στη διάθεση του Οργανισμού για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

Τέλος έγινε συζήτηση για θέματα που αφορούν τον οργανισμό με κύριο θέμα των προβλημάτων κλοπών που αντιμετωπίζει και ο ΤΟΕΒ Δαμασίου στο δίκτυό του

Ο ΤΟΕΒ Δαμασίου είναι ένας από τους πλέον υγιείς οργανισμούς στη χώρα χωρίς χρέη και αρδεύει 9.000 στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή Δαμασίου

Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος  του Τ.Σ. κ. Γιάννης Ιωαννίδης , ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Γιάννης Μουσιάρης, του Μορφωτικού συλλόγου Νίκος Τσιάλτας και του αγροτικού συλλόγου Θεόδωρος Μπακαϊμης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass