ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΓΓ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΦΥΛΗΣ ΧΟΛΣΤΑΪΝ

Εθνική στρατηγική για τη γαλακτοπαραγωγό αγελαδοτροφία

Δημοσίευση: 02 Απρ 2015 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:39

Η χάραξη εθνικής στρατηγικής για τη γαλακτοπαραγωγό αγελαδοτροφία, θα τεθεί στο επίκεντρο ευρείας συνδιάσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Απριλίου, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγών, της γαλακτοβιομηχανίας και των καταναλωτών.

Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια συνάντησης αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας, με τον αν. υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου, στην οποία συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της γαλακτοπαραγωγούς αγελαδοτροφίας, με εθνικό στόχο την κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους των αναγκών της χώρας και εν τέλει την αυτάρκεια. Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Φυλής Χολστάιν, ως έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης σε ευπαθείς ομάδες της χώρας, ανακοίνωσε στον υπουργό την απόφασή του να προσφέρει 100 τόνους γάλα τον χρόνο σε σχολεία που θα της υποδειχθούν, ενώ, παράλληλα, εκφράζει την ικανοποίησή του για το κλίμα κατανόησης και συναντίληψης που συνάντησε. Στην αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε και συζήτησε τα θέματα αιχμής του κλάδου με τον υπουργό, μετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Φυλής Χολστάιν Ελλάδας , Θανάσης Βασιλέκας, ο αντιπρόεδρος, Ηλίας Κοτόπουλος, ο γενικός γραμματέας Θανάσης Τζελέπης, ο αν.γενικός γραμματέας Θανάσης Παπαναγιώτου, το μέλος Χρήστος Βουλγαρίδης και ο διευθυντής Σταμάτης Μηλιούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass