ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Συζήτηση για συμβάσεις ροδακίνου και δημιουργίας ομάδας οσπρίων

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2015 1:31

 

Στο πλαίσιο έγκαιρης ενημέρωσης του αγροτικού κόσμου της περιοχής, τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών καλούν τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν τις παρακάτω δύο ενότητες αγροτικού ενδιαφέροντος: Σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στα γραφεία του συνεταιρισμού (Αγχιάλου 4,Φιλιππούπολη) θα συζητηθεί η πρόταση της εταιρίας INTERCOMM FOODS Α.Ε. για παραγωγή συμπύρηνου ροδάκινου και η καταγραφή πρόθεσης φύτευσης σε στρέμματα. Όπως είναι γνωστό η εταιρία Intercomm Foods ΑΕ στο πλαίσιο της ενίσχυσης της παραγωγής του συμπύρηνου ροδάκινου στην περιοχή του νομού Λάρισας, προτίθεται να επιδοτήσει 4 ποικιλίες που τις θεωρεί τις πλέον ενδεδειγμένες για βιομηχανική χρήση και να προχωρήσει στη σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ της εταιρίας και του παραγωγού. Η επιδότηση με 50% αφορά στις παρακάτω ποικιλίες: ΚATHERINA (περίοδος συγκομιδής 10/07 ως 20/07), Α37 (περίοδος συγκομιδής 20/07 ως 30/07), ANDROSS (περίοδος συγκομιδής 01/08 ως 15/08). Η επιδότηση 100% αφορά στην ποικιλία EVERTS (περίοδος συγκομιδής 20/08 έως 05/09). Η σύναψη του ιδιωτικού συμφωνητικού προβλέπει τη δέσμευση της εταιρίας να απορροφήσει εξ ολοκλήρου τις παραγόμενες ποσότητες ροδάκινου για 15 χρόνια, στις τιμές που διαμορφώνονται στην αγορά για όλες τις ποικιλίες. Στην ποικιλία EVENTS προσφέρει 3 λεπτά επιπλέον στην τιμή.

Η δεύτερη συζήτηση θα γίνει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. με θέμα συζήτησης την υπό δημιουργία ομάδας παραγωγών οσπρίων. Αναλυτικότερα το θέμα έχει ως εξής: α) Ολοκλήρωση του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας παραγωγών οσπρίων. β) Εγγραφή στην ομάδα παραγωγών οσπρίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass