ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ:

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πια με αλαζονεία τους αγρότες!

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2015 8:40

 

«Δυστυχώς, μετά τις εκλογές, στις οποίες και οι αγρότες ανέδειξαν πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με περισσή αλαζονεία τον αγροτικό κόσμο, θεωρώντας ότι την επιβράβευσε με την ψήφο του για το νέο μνημόνιο» τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος συζητώντας με κατοίκους της Γιάννουλη.

Ο Θεσσαλός πολιτικός υποστήριξε ότι «τα φορολογικά μέτρα-φωτιά που προβλέπονται στο Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου απειλούν να ισοπεδώσουν σαν οδοστρωτήρας την αγροτική παραγωγή. Όσο περνά ο καιρός, οι αγρότες θα συνειδητοποιούν ότι η πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης της “πρώτης φορά αριστερά” οδήγησε σε οικτρά αποτελέσματα και τετελεσμένα, που είναι δύσκολο να ανατραπούν. Ίσως αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τους αγρότες στις πρόσφατες εκλογές. Δεν είχαν προλάβει οι συνέπειες να κτυπήσουν την πόρτα τους. Σύντομα, όμως, αυτό θα γίνει. Έχουν, βέβαια, διαβεβαιώσει τα στελέχη της κυβέρνησης ότι έχουν λύσεις με έτοιμα ισοδύναμα για όλα. Αναμένουμε, με αγωνία τις λύσεις τους και τα ισοδύναμά τους. Πάντως, τη Νέα Δημοκρατία και τους βουλευτές της συνένοχους στο φόνο δεν θα τους κάνουν. Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι την ψήφο μας στην εξόντωση της αγροτιάς δεν τη δίνουμε. Οι αγρότες γνωρίζουν ποιοι ήταν μαζί τους και όταν είχαν την εξουσία και όταν είναι στην αντιπολίτευση. Για εμάς η ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής παραμένει βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη της οικονομίας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass