Λαική Συσπείρωση: Φορολογία των αγροτών και ζημιές στις καλλιέργειες

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2015 20:40 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Οκτ 2015 20:44

Ζητήματα σχετικά με την φορολογία του τσίπουρου, τη φορολόγηση των μικρομεσαίων αγροτών και τις ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες από τις βροχοπτώσεις ανέδειξε η Λαϊκή Συσπείρωση δια του επικεφαλής της Βαγγέλη Μπούτα.

Στην παρέμβαση αυτή της Λαϊκής Συσπείρωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «ο περιφερειάρχης και άλλες παρατάξεις οι οποίες συμφωνούν και στηρίζουν τις πολιτικές της ΕΕ, αντί ουσιαστικής συζήτησης πρότειναν τη συγκρότηση επιτροπής που ουσιαστικά θα συγκαλύψει και δεν θα αναδείξει τις αιτίες που δημιουργούν τα προβλήματα (πολιτικές της ΕΕ, συμφωνία με τα μνημόνια που επιβάλουν βαριά φορολογία και εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων ,που στήριξαν όλα τα κόμματα εκτός από το ΚΚΕ). Είναι φανερό πως αυτή η πολιτική που κινείται και η δραστηριότητα της Περιφέρειας ,όπως και η συνολικότερη πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων και του κεφαλαίου. Η Λαϊκή Συσπείρωση, εδώ και αρκετά χρόνια δήλωνε-και επιβεβαιώθηκε-πως σε τέτοιες επιτροπές συγκάλυψης δεν συμμετέχει. Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό της Θεσσαλίας και στην προκειμένη περίπτωση τους μικρομεσαίους αγρότες να οργανωθούν στους αγροτικούς συλλόγους και επιτροπές αγώνα Μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα να συμμετέχουν στους αγώνες που έτσι κι αλλιώς είναι μπροστά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass