ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις ζημιές σε καλλιέργειες

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2015 0:52

 

Συνάντηση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Νικόλαο Στουπή πραγματοποιήθηκε, χθες, για το ζήτημα των ζημιών λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.

Κατά τη συνάντηση ο βουλευτής ενημέρωσε τον διοικητή του οργανισμού για τις προσκληθείσες ζημίες στις καλλιέργειες, ότι αρκετοί παραγωγοί εκείνη την ώρα ήταν στη συγκομιδή βάμβακος καθώς επίσης και για προκληθείσες καταστροφές σε αποθήκες με βαμβάκι και σιτάρι.

Ο βουλευτής ζήτησε από τον κ. Στουπή την άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού εκτίμησης των καταστροφών, τις έγκυρες εκτιμήσεις καθώς και την έγκαιρη καταβολή των χρηματικών αποζημιώσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Στουπής υποσχέθηκε την άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού του ΕΛΓΑ και ότι θα βγάλει άμεσα τις εκτιμήσεις των καταστροφών.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του οργανισμού σχετικά με τις ανησυχίες του αγροτικού κόσμου όσον αφορά στη συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος διαβεβαίωσε ότι ο ΕΛΓΑ έχει υπόψη τη μείωση του μέσου όρου παραγωγής βάμβακος.

Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος τοποθετήθηκε επισημαίνοντας ότι ο ΕΛΓΑ θα πρέπει να είναι αρωγός στην προσπάθεια για έγκαιρες και έγκυρες εκτιμήσεις των καταστροφών και ο οργανισμός να πράξει τα δέοντα με σχετικές αποφάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass