Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

Οργώνουν με …επισκέψεις τα χωριά

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 8:11

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο, μετά το σχετικό αίτημα που κατέθεσαν στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, αγρότες, κτηνοτρόφοι, Γεωπονικός Σύλλογος και ΓΕΩΤΕΕ, στη συνάντηση του Πλατυκάμπου. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας από κτηνοτρόφους, αγρότες και Νέους Αγρότες, για τα μεγάλα αγροτικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος παραγωγής, το φορολογικό και το συνταξιοδοτικό. Στο συλλαλητήριο – διαμαρτυρία καλούνται όλοι οι φορείς του Νομού Λάρισας. Στο πλαίσιο προετοιμασίας του συλλαλητηρίου θα προηγηθούν επισκέψεις συσκέψεις σε χωριά με το παρακάτω πρόγραμμα: Σήμερα Τρίτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 7:00 μ.μ., στο Αρμένιο. Πέμπτη 29/10/2015 και ώρα 8:00 μ.μ., Λιβάδι Ελασσόνας, Παρασκευή 30/10/2015 και ώρα 7:00 μ.μ., στο Νέο Περιβόλι, Δευτέρα 2/11/2015 και ώρα 7:00 μ.μ., στην Τερψιθέα, Τρίτη 3/11/2015 και ώρα 7:00 μ.μ., στη Φαλάνη, Τετάρτη 4/11/2015 και ώρα 7:00 μ.μ., στη Χάλκη. Την Ομάδα Εργασίας αποτελούν οι: ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΝΤΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΟΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΑΝΤΖΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΡΑΤΣΙΒΟΥΔΗΣ ΠΑΡΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΙΓΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΥΛΟΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ,           ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΤΣΙΝΟΥΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΟΦΟΛΟΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Η Ομάδα Εργασίας σε μήνυμά της αναφέρει τα εξής: «Συνάδελφοι οι εξελίξεις φαίνεται ότι τρέχουν με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα απ’ ότι αρχικά υπολογίζαμε. Όλοι πλέον, Αγρότες και Κτηνοτρόφοι της χώρας ξεσηκώνονται. Η Κυβέρνηση δεν απαντά σ’ αυτά που της καταλογίζουν όσον αφορά στο τι θα συμβεί με τα μεγάλα αγροτικά προβλήματα και το πολυνομοσχέδιο το οποίο προτίθεται να καταθέσει. Από την πλευρά της έχουμε σχεδόν παύση πληρωμών. Η αγανάκτηση απέναντι στα προωθούμενα μέτρα είναι τεράστια. Η ομάδα εργασίας για τον νομό Λάρισας συγκροτεί πλέον ομάδες για συναντήσεις και ενημέρωση των αγροτών στα χωριά και θέλουμε όλους τους αγρότες στο πλευρό μας». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass