ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΡΑΨΑΝΗ

Μάξιμος: Να μην επικρατήσουν λογικές κατατρεγμού των αγροτών

Δημοσίευση: 01 Νοε 2015 21:38

 

 

 

«Μόνον αν η πολιτεία σταθεί αρωγός στην αγροτική παραγωγή και στον αγροτικό κόσμο υπάρχει ελπίδα για μια υγιή οικονομική ανάπτυξη. Αν, όμως, επικρατήσουν οι λογικές της άγριας φορολόγησης και του κατατρεγμού της πρωτογενούς παραγωγής, για να καλυφθούν οι “μαύρες τρύπες” του προϋπολογισμού που έχουν δημιουργήσει ανεύθυνες και λαϊκιστικές πολιτικές, τότε θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε στον φαύλο κύκλο της κρίσης και της ύφεσης. Και αυτή τη δυσμενή εξέλιξη πρέπει πάση θυσία να την αποφύγουμε». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμά τουπροςτηνΠεριφέρεια Θεσσαλίας, με αφορμή την πρόσκλησή της για την εκδήλωση «Όλυμπος: Τοπική Οινική Παραγωγή και Γευσιγνωσία» κατά την οποία πραγματοποιήθηκε Έκθεση Οινικών Προϊόντων και Δράσεις Γευσιγνωσίας στο Μουσείο Οίνου Ραψάνης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός, που παρέμεινε στην Αθήνα λόγω της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών στη βουλή, ανέφερε επίσης ότι «ο ελληνικός οίνος, χάρις στα πλεονεκτήματα του εδάφους και του κλίματος, αλλά και της σωστής εργασίας των αμπελουργών και οινοπαραγωγών, έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας. Και κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην προώθηση και την προβολή του σημαντικού αυτού προϊόντος είναι αξιέπαινη και άξια συγχαρητηρίων».

Ο κ. Χαρακόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι «θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι τα εργαλεία της εξόδου από την κρίση τα έχουμε στα χέρια μας: είναι ο τόπος μας, που ευλογημένος από τη φύση, μας δίνει αξεπέραστους καρπούς και είναι και οι άνθρωποι που με γνώση και εργατικότητα δημιουργούν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass