ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ενημέρωση για συνεταιρισμούς - κτηνοτροφία

Δημοσίευση: 08 Νοε 2015 0:04

Ενημερωτική εκδήλωση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης περί συνεταιρισμών, διοργάνωσε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ» το δίκτυο αγροτών του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παπαδόπουλου.

Με τον κ. Παπαδόπουλο να επισημαίνει μεταξύ άλλων πως μέσω του νομοσχεδίου οι συνεταιρισμοί αναδεικνύονται σε βασικό εργαλείο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της αγροτικής οικονομίας της χώρας. Προσθέτοντας ότι το νομοσχέδιο έχει τεθεί σε διαβούλευση, η οποία θα παραταθεί, προκειμένου οι αγρότες και οι φορείς τους να καταθέσουν τις απόψεις τους ενώ ανάλογη εκδήλωση θα διοργανωθεί σε πανθεσσαλικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Μακατός ανέπτυξε το θέμα «η ελληνική κτηνοτροφία σήμερα και οι δυνατότητές της» ενώ ο οικονομολόγος Γ. Εμμανουήλ ανέπτυξε το θέμα «ομάδες παραγωγών – διεπεγγελματικές οργανώσεις και το νέο ΕΣΠΑ». Το νομοσχέδιο των συνεταιρισμών παρουσίασε ο κ. Παπαδόπουλος που νωρίτερα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, διευκρίνισε πως οι αγρότες του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική και θα συμμετάσχουν σε κινητοποιήσεις με διεκδικητικό πλαίσιο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη φορολόγηση με κλιμακωτό συντελεστή όπως και τη νομιμοποίηση της απασχόλησης των εργατών γης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass