ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Και τώρα το πρωτάθλημα...

* Θέλει τρεις νίκες στους εναπομείναντες αγώνες του πρώτου γύρου * Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πάτο

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2016 10:30

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το πρωτάθλημα της Football League και η άνοδος στην Σούπερ Λίγκα είναι αυτό που ενδιαφέρει πλέον την ομάδα της ΑΕΛ και τους χιλιάδες φίλους της.

Οι «βυσσινί» προχθές στην Τρίπολη αποχαιρέτησαν το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς στους διπλούς αγώνες που έδωσαν με τον Αστέρα για τη φάση των «16», έχασαν με το ίδιο σκορ(3-0).

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς είχε την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στο πρωτάθλημα και έβγαλε θεωρούμε χρήσιμα συμπεράσματα, παρά την ήττα.

Η ΑΕΛ καλείται στο επόμενο δεκαπενθήμερο να δώσει τρία δύσκολα παιχνίδια και να αποσπάσει ισάριθμα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε στο φινάλε του πρώτου γύρου να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συγκεκριμένα, μεθαύριο Κυριακή 17/01/2016 και ώρα 15:00 θα υποδεχθεί στο AEL FC ARENA τη Ζάκυνθο(15η αγωνιστική), ενώ στη συνέχεια θα αγωνισθεί το Σάββατο 23/01/2016 στα Χανιά με την τοπική ομάδα(16η αγωνιστική) και θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο υποδεχόμενη για την 17η αγωνιστική την Κυριακή 31/01/2016, τον Αχαρναϊκό.

*Από αγωνιστικής πλευράς, ο Πάτο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο την περασμένη Τρίτη πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Τρίπολη χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ και η ακτινογραφία που έβγαλε ήτανε καθαρή και δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα.

Όμως σήμερα και αύριο θα φανεί κατά πόσο ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Επίσης και ο Ναγιάρ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Σημειώνεται ότι μοναδική απουσία στον αγώνα με τη Ζάκυνθο θα είναι ουσιαστικά αυτή του Αναστασόπουλου, που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα.

Όσον αφορά τώρα στις προπονήσεις, όσοι παίκτες δεν πήγαν στην Τρίπολη προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του Ζήση Ζιάγκα και του γυμναστή Κώστα Μαντζιώκα, ενώ χθες οι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν κόντρα στον Αστέρα πλην από τον Χοτζάλι που είχε μικρό χρόνο συμμετοχής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 4 το απόγευμα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Ο ΚΟΛΟΝΕΛΟ

Σε αναζήτηση νέου προπονητή μπαίνουν ξανά οι ιθύνοντες της Ζακύνθου, καθώς η δεύτερη θητεία του Τζιανλούκα Κολονέλο στον πάγκο ολοκληρώθηκε σύντομα αυτή τη φορά.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε εκφράσει τα παράπονά του μετά τη νίκη επί της Λαμίας για το γεγονός ότι ήταν απλήρωτος αλλά και για τις συνθήκες εργασίας, οπότε ήταν προφανές πως δεν μπορούσε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των νησιωτών και από τη στιγμή που στη διοίκηση είχαν δυσαρεστηθεί πολύ με τις δηλώσεις του.

Προχθές λοιπόν, ο Κολονέλο έκανε την τελευταία του προπόνηση, στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους παίκτες του παραθέτοντάς τους δείπνο και μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση στην ομάδα του Ιονίου, που είναι αντίπαλος της ΑΕΛ μεθαύριο Κυριακή στο AEL FC ARENA.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ ΣΤΟ ΑΕΛ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League που θα γίνει (16-18/01). Ο 27χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Τσαμούρης, από τον Σύνδεσμο Πειραιά, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο στο AEL FC ARENA (Κυριακή 17/01, 15:00). Βοηθοί του ο Δημήτριος Τζιλίρης και ο Γεώργιος Γιαννίκος επίσης από τον σύνδεσμο Πειραιά. Τέταρτος θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς από την Ένωση Πέλλας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σωτήριος Τηλιγαδάς από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας. Ο συγκεκριμένος ρέφερι μαζί με τους δύο βοηθούς του έχουν σφυρίξει την ΑΕΛ, την σεζόν 2015-2016 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου (10/10/2015), όπου η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0.

Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

18:00 Αναγέννηση Κ.- Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD: Ζούγρας (Κοζάνης), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), Τζιουβάρας (Κοζάνης), 4ος Πουλήμας (Κέρκυρας), παρ. Τζιμενάκης (Μακεδονίας)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

15:00 Πανελευσινιακός - Αχαρναϊκός: Μανούρας (Τρικάλων), Σεφέρης (Κορινθίας), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ. Παπουτσέλης (Λέσβου)

15:00 Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας: Φώτης (Εύβοιας), Μητάρης (Ανατολικής Αττικής), Πριόνας (Εύβοιας), 4ος Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ. Κουρκουνας (Χανίων)

15:00 Παναχαϊκή - Κισσαμικός: Αντωνίου, Φωτόπουλος, Ντάλλας (Αθηνών), 4ος Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), παρ. Δανούσης (Αργολίδας)

15:00 ΑΕΛ - Ζάκυνθος: Τσαμούρης, Τζιλίρης, Γιαννίκος (Πειραιά), 4ος Φωτιάς (Πέλλας), παρ. Τηλιγάδας (Αχαΐας)

15:00 Κέρκυρα - Ολυμπιακός Β.: Ευαγγέλου (Αθηνών), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ. Φλωράκης (Φωκίδας)

15:00 Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός: Τάσης, Καραλής, Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας), παρ. Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

18:30 Λαμία - Χανιά OTE Sport 3 HD: Βρέσκας (Ημαθίας), βοηθοί: Τσιαμπάσης (Κοζάνης), Δεμερτζής (Πέλλας), 4ος Κοσικίδης (Αθηνών), παρ. Μπίκας (Χαλκιδικής)

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

17:00 Εργοτέλης - Τρίκαλα OTE Sport 3 HD: Κακριδής (Κορινθίας): Σινιοράκης (Χανίων), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), 4ος Μπερτάκης (Χανίων), παρ. Ηλιάδης (Αθηνών)

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ-ΣΜΥΡΝΗΣ

Σε αλλαγή της ημέρας της διεξαγωγής της αναμέτρησης Τρίκαλα-Απόλλων Σμύρνης, που θα γίνει στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League προχώρησε η διοργανώτρια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016, αντί για τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, λόγω της διεξαγωγής αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδα-Αλβανία την Τρίτη 26/01/2016 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της 16ης αγωνιστικής γνωστοποίησε η Football League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 την αναμέτρηση ανάμεσα στα Χανιά και την ΑΕΛ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Χανιά - ΑΕΛ

Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Αχαρναϊκός - Λαμία

Αγροτικός Αστέρας - Παναχαϊκή

Κισσαμικός - Κέρκυρα

Ζάκυνθος - Παναιγιάλειος

Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας

Πανσερραϊκός - Εργοτέλης

Καλλιθέα - Πανελευσινιακός

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 22/1/2016 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

-Την ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14, 15 εδ. α' και παρ. 3 υποπαρ. Β. περ. α' και ζ' , 7 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΕ Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 9-1-2016).

-Την ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ και τον Ηρακλή Νυκτάρη, κατά δήλωσή του, προέδρου της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, και εισελθόντος σε γήπεδο διεξαγωγής αγώνα για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, 12, 13, 14 και 28 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και 15 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Επαγγελματικών Ομάδων (ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 10-1-2016).

ΠΑΕ ΑΕΛ ΠΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ:

Ποτέ ξανά δικαίωμα για τιμωρία

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα εξόφλησε και το δεύτερο πρόστιμο των 36.000 ευρώ το οποίο είχε επιβληθεί στην ΠΑΕ ΑΕΛ γιατί έσκασε μία κροτίδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο AEL FC ARENA. Κατόπιν αυτής της καταβολής το ποσό που έχει καταβάλει η ΠΑΕ ΑΕΛ μέχρι σήμερα στην ΕΠΟ, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού των 15.000 ευρώ περίπου για τις 45 κίτρινες κάρτες που έχουν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές της, έφτασε τις 95.000 ευρώ. Η ΕΠΟ δηλαδή έχει εισπράξει από την ΠΑΕ ΑΕΛ 95.000 ευρώ από τις 250.000 που θα εισπράξει στην καλύτερη περίπτωση η ΠΑΕ ΑΕΛ από τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στο ίδιο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει καταβάλει στον κ. Πηλαδάκη για τη χρήση του AEL FC ARENA περίπου 85.000 ευρώ. Στο ίδιο χρονικό διάστημα εξοφλούνται καθημερινά υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ από χρέη της προηγούμενης ιδιοκτησίας τα οποία μέχρι το τέλος της σεζόν θα αγγίξουν τις 355.000 ευρώ, αφού ήδη βεβαιώθηκε το πρόστιμο για το ΙΚΑ 27.000 ευρώ από το γεγονός ότι η προηγούμενη ιδιοκτησία δήλωνε 11 αντί 20 ατόμων. Σημειωτέον δε ότι μέχρι τις 31/12/2015 η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εξοφλήσει τόσο τις υποχρεώσεις της προς την Εφορία και το ΙΚΑ όπως και κάθε υποχρέωση προς προπονητές, ποδοσφαιριστές αλλά και προς οποιονδήποτε άλλο πιστωτή της. Αυτονόητο μετά από αυτή την εξέλιξη είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ να κάνει έκκληση αφενός μεν στους οπαδούς, να μην δώσουν ξανά δικαίωμα σε κανέναν να μας τιμωρήσει και πάλι, αφετέρου δε να γεμίσουν το AEL FC ARENA στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Ζάκυνθο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες της διοικήσεως και των παικτών μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass