ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Προσοχή στη Ζάκυνθο

* Σκέψεις να δοθεί δανεικός ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ * Σε ανεύρεση κτιρίου για γραφεία, μπουτίκ και μουσείο * Οριστική η απαγόρευση κάθε μεταγραφής για τους «βυσσινί»

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2016 10:31
Ο Ναγιάρ πιθανόν να ακούσει σήμερα την πρόταση να δοθεί δανεικός Ο Ναγιάρ πιθανόν να ακούσει σήμερα την πρόταση να δοθεί δανεικός

Του Σωτ. Κέλλα

Η Ζάκυνθος μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αλλά στην ΠΑΕ ΑΕΛ είναι αποφασισμένοι στον αυριανό αγώνα (3 μ.μ. Ael Fc Arena) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας να την αντιμετωπίσουν σαν να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και χωρίς να υπολογίσουν ότι έρχεται με υπηρεσιακό προπονητή τον Δημήτρη Νόλη(αυτές οι ομάδες πολλές φορές είναι πιο επικίνδυνες).

Ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας θα μιλήσει σήμερα στους παίκτες για να τους τονίσει ότι δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι και αυτά τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται ώστε να μην αμφισβητηθεί η προσπάθεια ανόδου της ομάδας.

Τα ίδια λέει και ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς και δεν είναι τυχαίο ότι προτίμησε να ταξιδέψει στην Τρίπολη για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα χωρίς πολλούς βασικούς για να έχει φρέσκους τους παίκτες που θα αγωνισθούν στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.

Οι απουσίες που έχει είναι ελάχιστες και αφορούν τον τιμωρημένο Αναστασόπουλο, τον Ναγιάρ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του τραυματία Πάτο.

Και βέβαια ο κόσμος που θα παρακολουθήσει τον αγώνα θα πρέπει να έχει υπομονή και επιμονή αφού η Ζάκυνθος αναμένεται να παίξει κλειστά σε μια προσπάθεια να πάρει θετικό αποτέλεσμα κάτι που σημαίνει ότι ίσως για να διασπασθεί η άμυνα των φιλοξενουμένων να χρειασθεί χρόνος. Αν η ΑΕΛ το καταφέρει νωρίς τότε ίσως όλοι απολαύσουν καλό θέαμα…

ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Αρνητική ήταν η απόφαση της ΕΠΟ να επιτρέψει να κάνουν οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση έστω και μεταγραφές παικτών κάτω των 21 ετών. Αυτό σημαίνει ότι η λαρισινή ομάδα θα πορευτεί με το ίδιο υλικό που είναι αρκετά αξιόλογο. Άλλωστε αν γίνονταν μεταγραφές πέρα από ένα ή δυο παίκτες δεν υπήρχε περίπτωση να αποκτηθούν.

Στο μεταξύ υπάρχουν σκέψεις να δοθούν δανεικοί και ένας εξ αυτών είναι ο Ναγιάρ που έχει τριετές συμβόλαιο. Σήμερα θα συζητήσει μαζί του ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας και είναι άγνωστο η κατάληξη της υπόθεσής του. Ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στον γενικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στην ομάδα αλλά είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν με τον Ντόστανιτς μετά το επεισόδιο που είχαν οι δυο πλευρές.

Εκτός του Ναγιάρ δανεικός θα δοθεί και άλλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

ΣΕ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

Σε αναζήτηση ενοικίασης κτιρίου είναι η ΠΑΕ ΑΕΛ με στόχο να στεγαστούν στην ίδια οικοδομή τα γραφεία, η μπουτίκ (που θα έχει και καφετέρια) αλλά και το μουσείο της ομάδας που ήδη έχει εξαγγελθεί(όχι από τη νυν διοίκηση) αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει η ίδρυσή του.

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν οι υπογραφές από παίκτες για επέκταση του συβολαίου τους με την ομάδα και αυτοί είναι οι: Αναστασόπουλος, Μασούρας , Χοτζάλι και από τριετή να μετατραπούν σε πενταετή.

ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το τριήμερο θα γίνουν οι αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική κατηγορία. Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ η πρωτοπόρος ΑΕΛ είναι το λογικό φαβορί στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάκυνθο. Αναλυτικά το πρόγραμμα, έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

18:00 (Καρδίτσα) Αναγέννηση Καρδίτσας-Απόλλων Σμύρνης

ΑΥΡΙΟ

15:00 (Καλλιθέα) Καλλιθέα-Αγροτικός Αστέρας

15:00 (Καλλιθέα) Πανελευσινιακός-Αχαρναϊκός

15:00 (Πάτρα) Παναχαϊκή-Κισσαμικός

15:00 (Λάρισα) ΑΕΛ-Ζάκυνθος

15:00 (Κέρκυρα) Κασσιόπη-Ολυμπιακός Βόλου

15:00 (Αίγιο) Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός

18:30 (Λαμία) Λαμία-Χανιά

ΔΕΥΤΕΡΑ

17:00 (Ηράκλειο) Εργοτέλης-Τρίκαλα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ            21-8    31

2. Απόλλων Σμύρνης           19-7    28

3. Τρίκαλα      23-13  27

4 . Κέρκυρα    19-12  27

5. Καλλιθέα    13-12  21

6. Λαμία          15-15  20

7. Κισσαμικός            11-10  19

8. Ολυμπιακός Βόλου          15-11  19

9. Αναγέννηση Καρδίτσας    9-11    19

10. Εργοτέλης           17-18  18

11. Αγροτικός Αστέρας        9-10    17

12. Αχαρναϊκός         10-12  17

13. Χανιά        13-15  16

14. Παναχαϊκή            12-17  16

15. Πανσερραϊκός     12-18  14

16. Παναιγιάλειος      7-15    13

17. Ζάκυνθος 12-15  13

18. Πανελευσινιακός 10-27  9

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass