ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΥΡΝΑΒΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΩΤΙΕΑΣ

Σκληρή μάχη για την παραμονή

* Το όριο της σωτηρίας αναμένεται κοντά στους 40 βαθμούς

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2016 8:22

ΛΕΖΑΝΤΑ

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την προχθεσινή αναμέτρηση Τύρναβος-Δωτιέας 1-0

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα… τελευταία και οι τρεις λαρισινές ομάδες που αγωνίζονται στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής (Τύρναβος, Οικονόμος και Δωτιέας), θα δώσουν σκληρή μάχη όπως φαίνεται, για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Τύρναβος με γκολ του Δημήτρη Τασιούλη κέρδισε στο λαρισινό ντέρμπι τον Δωτιέα 1-0, ενώ ο Οικονόμος ηττήθηκε στην Τσαριτσάνη από τον Θεσπρωτό με 2-0.

Και οι τρεις εκπρόσωποι του νομού μετά τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, καθώς υποβιβάζονται ως γνωστόν οκτώ ομάδες στα τοπικά πρωταθλήματα.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν απέχουν σημαντικά από το όριο της σωτηρίας, διότι ο Εθνικός Φιλιππιάδας που είναι η τελευταία ομάδα η οποία σώζεται με τα σημερινά δεδομένα έχει 23 βαθμούς και ακολουθούν ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας με 22 βαθμούς, ο Τύρναβος και ο Οικονόμος με 21 βαθμούς, ο Δωτιέας με 17.

Μέχρι εκεί υπάρχουν ελπίδες, γιατί οι τέσσερις τελευταίες ομάδες, Καναλάκι (14 β.), Φαρκαδόνα (13 β.), Οπούντιος Μαρτίνου (9 β.) και ο Φωκικός που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, θεωρούνται ότι έχουν αποχαιρετήσει-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την κατηγορία.

Όσον αφορά στο όριο της σωτηρίας, εκτιμάται ότι θα κυμανθεί κοντά στους 40 βαθμούς, από 38-42 το ανώτερο και έτσι κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα είναι και ένας τελικός.

Οι λαρισινές ομάδες πρέπει στην έδρα τους να έχουν τις λιγότερο δυνατές απώλειες και εκτός έδρας να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν, ώστε στο τέλος να πετύχουν τον στόχο τους.

Την επόμενη αγωνιστική (20ή), ο Τύρναβος θα δώσει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο και εκεί καλείται κάτι να πάρει, το ιδανικό φυσικά θα είναι η νίκη.

Ο Δωτιέας χωρίς να… ιδρώσει θα πάρει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον ουραγό Φωκικό που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, ενώ ο Οικονόμος θα κάνει το ρεπό του.

Και οι τρεις ομάδες χρειάζεται να ενισχυθούν, με τις διοικήσεις των σωματείων να προσπαθούν για να βρουν τους ποδοσφαιριστές που θέλουν οι προπονητές, προκειμένου να δώσουν τη χείρα βοηθείας που χρειάζονται οι ομάδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass