ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΛ(17:00)

Γιορτή για το λαρισινό μπάσκετ

*Οι δυο ομάδες πρωταγωνιστούν στη Β΄Εθνική και αναγεννούν το άθλημα στην πόλη *Κοσμοσυρροή αναμένεται στο κλειστό της Νεάπολης και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2016 8:14

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Άρχισε  από χθες η αντίστροφη μέτρηση για τη σούπερ  λαρισινή μονομαχία του μπάσκετ ανάμεσα στον Γυμναστικό Σύλλογο και την ΑΕΛ, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή  24 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης.

Η θεσσαλική πρωτεύουσα  θα φορέσει τα…γιορτινά της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς οι δυο ομάδες  πρωταγωνιστούν φέτος  στον Βόρειο Όμιλο της Β' Εθνικής  κατηγορίας και αναγεννούν με τη συνολική τους παρουσία, το άθλημα στην πόλη της Λάρισας.

Ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα (10-3, 23 β.) ΓΣΛ θα υποδεχτεί τη δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΛ (11-2, 24 β.), στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και ήδη υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για το ποιος από τους δυο θα αναδειχθεί νικητής.

Την περασμένη Κυριακή οι «βυσσινί» κέρδισαν στο Αλκαζάρ το Στρατώνι με 84-78, ενώ οι «Πράσινοι» πέτυχαν σπουδαία εκτός έδρας νίκη στον Λαγκαδά επί του Ερμή, με σκορ 69-58.

Βρίσκονται λοιπόν  σε εξαιρετική κατάσταση και όλα προμηνύουν ότι θα γίνει ένα συγκλονιστικό  παιχνίδι, που θα έχει αγωνιστικούς ρυθμούς, θα το χαρούν όλοι και στο τέλος νικητής θα αναδειχθεί το λαρισινό μπάσκετ, που τα τελευταία χρόνια ήταν στην αφάνεια.

Πολλοί παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες αναμένεται ότι θα είναι μεταξύ των θεατών στις κερκίδες του κλειστού της Νεάπολης, το οποίο  θα  ζήσει μεγάλες στιγμές.

Και βέβαια το σύνθημα-μήνυμα  από τους γηπεδούχους «ΜΙΑ ΠΟΛΗ...ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ», τα λέει όλα. Το μπάσκετ στη Λάρισα αρχίζει και πάλι σιγά-σιγά την ανοδική του πορεία…

*Από αγωνιστικής  πλευράς οι δυο ομάδες προετοιμάζονται χωρίς προβλήματα και τόσο ο τεχνικός του Γυμναστικού Συλλόγου Μάριο Πρίμορατς, όσο και ο προπονητής της ΑΕΛ Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, έχοντας στη διαθεσή τους όλους τους παίκτες.

Με την ομάδα του Γυμναστικού σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς και ο Γοργόλης, που αντιμετώπισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά.

Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ

Εν τω μεταξύ, ο  Γιάννης Λαλάκης όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου, εντάχθηκε στο προπονητικό τιμ και θα είναι δίπλα στον Μάριο Πρίμορατς, υπεύθυνος  για την ανάπτυξη των ακαδημιών.

Παράλληλα ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας θα έχει και τον ρόλο ως σκάουτερ ταλέντων.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Λαλάκης(αριστερά) με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Γιάννη Κατέρη, ενώ δίνουν τα χέρια μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τη συνεργασία των δύο πλευρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass