ΑΥΡΙΟ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ (15:00)

«Πετάει» στην Κρήτη για νέα νίκη η ΑΕΛ

* Δυο αλλαγές αναμένεται να κάνει στο αρχικό σχήμα ο Ράτκο Ντόστανιτς

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2016 10:08

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την ώρα που οι αγρότες στα Τέμπη αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας δίνουν έναν σκληρό αγώνα για να δικαιωθούν τα αιτήματά τους και να αντιταχθούν στα μέτρα της Κυβέρνησης, οι παίκτες της ΑΕΛ καλούνται να δώσουν τη δική τους μάχη ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο να υλοποιήσει τον φετινό της στόχο.

Αύριο λοιπόν και ώρα 15:00 (OTE sport), οι «βυσσινί» στο δημοτικό γήπεδο των Περιβολίων σε έναν κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στα Χανιά, θα προσπαθήσουν να προσθέσουν μια νέα νίκη στο ενεργετικό τους και να δείξουν ότι άξια βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League.

Δυο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, η ΑΕΛ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και τίποτα δεν μπορεί πλέον να τη σταματήσει στην ανοδική πορεία που ακολουθεί, από την αρχή της περιόδου.

Με την ψυχολογία να είναι στο Limit up, οι παίκτες θα επιδιώξουν να συνδυάσουν καλό ποδόσφαιρο και νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να ευχαριστήσουν και τον κόσμο που τηλεοπτικά θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο προπονητής των «βυσσινί», Ράτκο Ντόστανιτς, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ματθαίο Μαρουκάκη. Στα ευχάριστα είναι πως επιστρέφει ο Νίκος Αναστασόπουλος, που εξέτισε την ποινή του και ύστερα από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, που έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή της δεύτερης αγωνιστικής της τιμωρίας του, στον εντός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό (29/1).

Χθες η προπόνηση έγινε στα Δένδρα και ο Ναγιάρ που αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, ακολούθησε έξτρα ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση στις 9 το πρωί στα Δένδρα και ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 14:00 η ομάδα αεροπορικώς θα μεταβεί στα Χανιά.

Όσον αφορά στο σχήμα της ενδεκάδας, αυτή πιθανότατα θα είναι η ίδια όπως και στον αγώνα με τη Ζάκυνθο. Μια θέση διεκδικούν στο αρχικό σχήμα Πάτο και Μπουντόπουλος.

Πιθανή ενδεκάδα λοιπόν θα είναι οι: Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Κουτσιανικούλης, Πάτο ή Μπουντόπουλος, Μπόγιοβιτς.

Ο ΜΠΛΑΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Γιώργος Μπλάνας, από το Σύνδεσμο Μεσσηνίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Χανιά στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων (αύριο Σάββατο 23/01, 15:00). Βοηθοί του θα είναι ο Σταύρος Λαμιάς από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας και ο Παναγιώτης Σερεμέτης, επίσης από την Ένωση Μεσσηνίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης από την Ένωση Λασιθίου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Ιωαννίδης από την Ε.Π.Σ. Ηρακλείου. Αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ (23/1)

15:00: Χανιά - ΑΕΛ: Μπλάνας, Λαμιάς, Σερεμέτης (Μεσσηνίας), 4ος Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ. Ιωαννίδης (Ηρακλείου)

18:30: Τρίκαλα - Απόλλων Σμύρνης: Παπαργυρίου (Πιερίας), Παπαδόπουλος , Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ. Φωτιάδης (Σερρών)

ΚΥΡΙΑΚΗ (24/1)

15:00: Καλλιθέα - Πανελευσινιακός: Μανούχος, Νενεκούμης (Αργολίδας), Πολυχρονιάδης (Ανατολικής Αττικής), 4ος Κακριδής (Κορινθίας), παρ. Μαργαρίτη (Εύβοιας)

15:00: Αχαρναϊκός - Λαμία: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Οικονόμου (Αχαΐας), 4ος Φώτης (Εύβοιας), παρ. Σπυράκης (Λακωνίας)

15:00: Αγροτικός Αστέρας - Παναχαϊκή: Φωτιάς (Πέλλας), Βασιλόπουλος (Έβρου), Καμπερίδης (Καβάλας), 4ος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ. Ευθυμιάδης (Δράμας)

15:00: Κισσαμικός - Κέρκυρα: Νεοφυτιάδης, Μπετσόγλου (Κορινθίας), Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος Μουρτζάκης (Ηρακλείου), παρ. Δανιγγελης (Αργολίδας)

15:00: Ζάκυνθος - Παναιγιάλειος: Σφακιανάκης (Αθηνών), Πρέντζας (Δυτικής Αττικής), Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), 4ος Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ. Κοτσαρης (Μεσσηνίας)

15:00 Ολυμπιακός Β. - Αναγέννηση Κ.: Τεβεκέλης, Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), 4ος Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ. Αθανασίου (Θεσπρωτίας)

* Πανσερραικός-Εργοτέλης 3-0 α.α.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΕΛ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό (σ.σ. όπως είχε γράψει και η «Ε»), το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΑΕΛ-Αχαρναϊκός

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Πανελευσινιακός- Λαμία

Παναχαϊκή- Καλλιθέα

Παναιγιάλειος-Χανιά

Αναγέννηση Καρδίτσας- Κισσαμικός

Τρίκαλα -Ολυμπιακός Βόλου

Απόλλων Σμύρνης- Πανσερραϊκός

Εργοτέλης -Ζάκυνθος 0-3 α.α.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Κέρκυρα- Αγροτικός Αστέρας

Απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ σε επιστολή

Σχετικά με την επιστολή που έστειλε στην «Ε» ο φίλαθλος-μέλος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ Δημήτρης Κούρος από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνονται τα εξής:

«O πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας και τα στελέχη της εταιρίας που απ' αυτόν καθοδηγούνται, γνωρίζουν πολύ καλά τι πράττουν και πώς ενεργούν. Σε καμία δε περίπτωση δεν συντάσσονται με προτροπές, υποδείξεις ή ''αναλύσεις'' ημιμαθών ή εμπειρικών προσώπων.

Όσον αφορά στη δήθεν αντίφαση επιστολικής επισήμανσης του προέδρου κ. Αλέξη Κούγια και δήλωσης του εκπροσώπου Τύπου της ΠΑΕ κ. Γιάννη Καλογιάννη, σχετικά με οφειλές της υπό τον κ. Πηλαδάκη ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές, τονίζουμε ότι η όποια αναφορά περί απαιτήσεων ποδοσφαιριστών, ή καταλογισθέντων ποσών, δεν σημαίνει κατ' ανάγκη και αποδοχή τους από την τωρινή εταιρία.

Συνεπώς όχι μόνον αντίφαση δεν υπάρχει, αλλά τουναντίον απόλυτη ταύτιση.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει ενωμένη και με υπευθυνότητα τον αγώνα της, ώστε να απαλλαγεί οριστικά από αρνητικές πράξεις και παραλείψεις προηγούμενων μεγαλομετόχων. Για τις οποίες φυσικά δεν ευθύνεται επ' ουδενί και δυστυχώς πληρώνει βαρύ το τίμημα εξαιτίας και της αρνητικότητας κάποιων θεωρούμενων ''θεματοφυλάκων''".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass