Ο Ρονάλντο έχει δώσει μόλις 2 πόντους στην Ρεάλ αυτή την σεζόν στην La Liga

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2016 13:28

 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Ρεάλ Μαδρίτης να νικήσει την Μπέτις στην Ανδαλουσία (1-1), μένοντας σε απόσταση τεσσάρων πόντων από την κορυφή της La Liga, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Για δωδέκατη φορά στα 21 παιχνίδια σε αυτό το πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος επιθετικός δεν σκόραρε. Και έχει παίξει 1890 λεπτά. Εχει σημειώσει 16 γκολ, επιβεβαιώνοντας την ποιότητά του, ωστόσο, προς το παρόν, δεν είναι πλέον τόσο αποφασιστικό όπως πριν.

Τα δικά του γκολ αυτή την σεζόν, χάρισαν στην Ρεάλ Μαδρίτης μόλις δύο πόντους. Αν κάποιος αναλύσει τα αποτελέσματα της Ρεάλ Μαδρίτης, θα διαπιστώσει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ (3-1), ήταν καθοριστικός, σημειώνοντας δύο γκολ. Αν δεν είχε σκοράρει εκείνη την ημέρα, τότε η Ρεάλ θα έμενε με τον πόντο. Ο Ρονάλντο σημείωσε πέντε γκολ σε μία ευρεία νίκη (0-6) της Ρεάλ κόντρα στην Εσπανιόλ , κατάφερε λίγο πιο μετά, έπειτα από πέντε αγωνιστικές χωρίς γκολ να σκοράρει για τρία συνεχόμενα ματς, κατά Λεβάντε (3-0), Σέλτικ (1-3) και Λας Πάλμας (3-1). Ακολούθησαν δύο ματς χωρίς γκολ, απέναντι σε Σεβίλη και της Μπαρτσελόνα έκανε το ίδιο κατά Eιμπάρ (0-2) και Χετάφε (4-1). Με την Βιγιαρεάλ δεν τα κατάφερε πάλι (1-0) και επανεμφανίστηκε με την Ράγιο (10-2) και την Σοσιεεδάδ (3-1). Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν εναντίον της Σπόρτινγκ Χιχόν (5-1).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέτυχε τις πιο σημαντικές ημέρες της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν έχει σκοράρει σε επτά ραντεβού αυτή τη σεζόν κόντρα στη Μάλαγα (0-0) Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1), Σεβίλλη (3-2), Μπαρτσελόνα (0-4), Βιγιαρεάλ (1-0) Βαλένθια (2-2) και Μπέτις (1-1). Και εκτός αυτού, η ομάδα του δεν είχε την βοήθειά του σε μεγάλους αγώνες μέχρι σήμερα με τις ομάδες που έχουν παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Ατλέτικ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ.

Την ίδια στιγμή στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ήδη δώσει 8 βαθμούς στην ομάδα του με 17 γκολ ( οΜπέιλ μόνο 1 βαθμό με 13 γκολ). Στην Μπάρτσα ο Μέσι έχει δώσει 5 πόντους με 10 γκολ αλλά και 800 λεπτά λιγότερα, ο Νειμάρ έδωσε άλλους 5 πόντους με 16 γκολ και ο Σουάρες 9 πόντους με 18 γκολ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass