ΝΒΑ: Εκτός All Star Game οριστικά ο Αντετοκούνμπο

Δημοσίευση: 29 Ιαν 2016 12:58

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα είναι οριστικά παρών στο φετινό «All Star Game» του ΝΒΑ. Ο Ελληνας σταρ των Μπακς δεν κατάφερε να επιλεγεί ούτε στις πεντάδες αναπληρωματικών των δυο ομάδων, καθώς ανακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί Ανατολής και Δύσης στο All Star Game και για πρώτη φορά από το 1997 δεν υπάρχει το όνομα ούτε του Τιμ Ντάνκαν, ούτε του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Οι προπονητές των δύο ομάδων ανακοίνωσαν τους επτά αναπληρωματικούς μία εβδομάδα μετά από τη ψηφοφορία των φιλάθλων για τις δύο βασικές πεντάδες. Οι αναπληρωματικοί της Δύσης, με προπονητή τον Γκρεγκ Πόποβιτς, είναι οι: Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Κρις Πολ (Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς), Ντεμάρκους Κάζενς (Κινγκ) και Λαμάρκους Όλντριτζ (Σπερς).

Στην Ανατολή, ο Κέβιν Λοβ έμεινε εκτός των επιλογών των 30 προπονητών (που επέλεξαν δύο γκαρντ, τρεις ψηλούς και ακόμα δύο παίκτες ανεξαρτήτως θέσης, αρκεί να μην ανήκουν στην ομάδα που προπονούν). Ο πάγκος της Ανατολής αποτελείται από τους Τζίμι Μπάτλερ (Μπουλς), Ντεμάρ Ντεροζάν (Ράπτορς), Πολ Μίλσαπ (Χοκς), Κρις Μπος (Χιτ), Τζον Γουόλ (Γουίζαρντς) και Αζάια Τόμας (Σέλτικς).

Οι βασικές πεντάδες:

Δύση: Κόμπε Μπράιαντ (Λέικες), Ράσελ Γουέστμπρουκ (Θάντερ), Στέφεν Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Θάντερ), Καουί Λέοναρντ (Σπέρς)

Ανατολή: Κάιλ Λόουρι (Ράπτορς), Ντουέιν Γουέιντ (Χιτ), Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς), Πολ Τζορτζ (Πέισερς) Καρμέλο Άντονι (Νικς)

* Το All Star Game θα διεξαχθεί στο «Air Canada Centre» του Τορόντο στις 14 Φεβρουαρίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass