ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά «Αθ. Ζαχαρούλης»

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2016 8:00

Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Πλατυκάμπου το 10ο παιδικό τουρνουά «Αθ. Ζαχαρούλης» με συνδιοργανωτές τον Όγχηστο Πλατυκάμπου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τοΝ Δήμο Κιλελέρ την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και χορηγό επικοινωνίας την «Ελευθερία». Περίπου τετρακόσια παιδιά  συμμετείχαν απ’ όλη την Ελλάδα και εντυπωσίασαν με το υψηλό επίπεδό τους.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Τη δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών πάλης στην κατηγορία των 75 κιλών γυναικών κατέκτησε η πρωταθλήτρια του Όγχηστου Πιτσιάβα Κατερίνα. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών που διεξήχθη στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε φέτος εκτάκτως με ανοιχτή συμμετοχή όλων των Ελλήνων αθλητών χωρίς προκριματικούς γύρους λόγω των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων προκειμένου να επισπευσθούν διαδικασίες επιλογής των Ολυμπιακών ομάδων. Δυστυχώς μία ατυχής στιγμή στον δεύτερο αγώνα με την αθλήτρια Βούλγαρη Λυγερή από το Βόλο στέρησε από την Λαρισινή αθλήτρια τον τέταρτο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο και μετά από τέσσερα ολόκληρα έτη γνώρισε την πρώτη της ήττα στην καριέρα στο άθλημα της πάλης σε πανελλήνιο επίπεδο. Η ήττα ξεπεράστηκε άμεσα και ήδη τέθηκαν οι επόμενοι αγωνιστικοί στόχοι για το 2016. Στον αγώνα αυτό διακρίθηκαν άλλοι δύο Λαρισαίοι αθλητές, ο  Παπαοικονόμου Νίκος, αθλητής του Οδυσσέα Λάρισας αναδείχτηκε δεύτερος πανελληνιονίκης στην κατηγορία των 100 κιλών  και ο πρωτοεμφανιζόμενος έφηβος σε αγώνες ανδρών ο αθλητής Τσαγγαλίας Γιάννης της Ε.Α.Λ. Πήγασος στα 65 κιλά της ελευθέρας κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass