Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΡΕΠΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Με γεμάτες μπαταρίες η ΑΕΛ

*Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για το ματς με τον Ιωνικό *Α. Παπαδόπουλος: «Η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη και πιο απαιτητική»

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2016 7:38

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ μετά το ρεπό της περασμένης Κυριακής, με τους «βυσσινί» να έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες απέναντι στον Ιωνικό. Για την ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες μετά το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα στην Καστοριά στην πρεμιέρα του β’ γύρου του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής, στόχος ο οποίος χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση, σοβαρότητα και πειθαρχία.

Η ουσία είναι ότι το αγωνιστικό διάλειμμα έδωσε τη δυνατότητα στη λαρισινή ομάδα να γεμίσει τις μπαταρίες της και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της για τη δύσκολη όπως διαγράφεται συνέχεια του φετινού μαραθωνίου, αφού κάθε ομάδα πλέον θα εντείνει τις προσπάθειές της για την επίτευξη των στόχων της.

«Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να αποφορτίσουμε το κλίμα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Κυριακής. Το ευχάριστο για μας είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση» επισήμανε ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Η διακοπή λειτούργησε θετικά και μας δόθηκε η δυνατότητα να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις και μέσα από δουλειά να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος η οποία θα είναι πιο δύσκολη και φυσικά πιο απαιτητική.

Το υπογραμμίζω αυτό γιατί κάθε ομάδα κυνηγάει πλέον ξεκάθαρους στόχους. Αυτό σημαίνει ότι ο προσεχής αντίπαλός μας ο Ιωνικός παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά την Κυριακή και κατά συνέπεια το παιχνίδι κρύβει παγίδες για μας. Μόνος εύκολο δεν θα είναι. Άλλωστε δεν θα υπάρχουν από δω και πέρα εύκολα παιχνίδια», κατέληξε ο τεχνικός της ΑΕΛ.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι θα συνεχιστεί κανονικά σήμερα με βίντεο και προπόνηση.

ΑΡ. ΓΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass