ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Μάχη μέχρι το τέλος…

*Ζιάκας: «Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στη Φιλιππιάδα»

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2016 8:09

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο σκόρερ Φέτσης ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, ο Τύρναβος 2005 υποχρεώθηκε την περασμένη Κυριακή σε εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη, με  1-0.

Αποτέλεσμα που αδικεί τους «κυανέρυθρους» καθώς ο αντίπαλός τους δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Παπαγιάννη και το πιο δίκαιο ίσως θα ήταν να τελειώσει το ματς ισόπαλο.

Όμως δεν αλλάζει πλέον τίποτα και οι Τυρναβίτες κοιτάνε μπροστά, καθώς την ερχόμενη Κυριακή 21 Φεβρουαρίου θα δώσουν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη Φιλιππιάδα, με τον Εθνικό.

Για την αναμέτρηση αυτή και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, ο τεχνικός της ομάδας Μιλτιάδης Ζιάκας σε χθεσινές του δηλώσεις, επισήμανε τα εξής: «Πιστεύω  ότι είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη όπου  με γκολ οφσάιντ χάσαμε ένα παιχνίδι στο οποίο και τον βαθμό να παίρναμε καθώς το αξίζαμε, θα μιλούσαμε σήμερα διαφορετικά.

Εμείς είναι ξεκάθαρο ότι θα δώσουμε τη μάχη για τη σωτηρία μέχρι το τέλος και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κάτι να πάρουμε στο παιχνίδι με τη Φιλιππιάδα την Κυριακή.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο δρόμος προς την παραμονή είναι πολύ δύσκολος, όμως όλοι μαζί στον Τύρναβο θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια γιατί είναι κρίμα αυτή η ομάδα που έχει τρομερή οργάνωση για τα δεδομένα της κατηγορίας, να υποβιβασθεί.

Προσωπικά είμαι αισιόδοξος διότι  όταν κάποιος δουλεύει  σκληρά κάποια στιγμή θα αμειφθεί  και είμαι βέβαιος ότι οι θυσίες που κάνουν αυτά τα παιδιά, θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα».

ΧΩΡΙΣ ΔΥΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Από αγωνιστικής πλευράς, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Επανέρχονται οι Λούγκος, Τασιούλης, Καρλιάμπας, οι οποίοι  εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ θα απουσιάσουν ο Κρίτσας που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του(επτά κίτρινες) και ο Καρατάσιος ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΑΠΟ… ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ομάδα της συμπρωτεύουσας ενδιαφέρεται για δυο παίκτες του Τυρνάβου, έναν μεσοεπιθετικό και έναν κεντρικό αμυντικό.

Αν αναλογισθούμε ότι ο Στέφανος Μπορμπόκης βρέθηκε στον αγώνα με τον Αιγινιακό, η ομάδα αυτή είναι μάλλον ο ΠΑΟΚ, που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτηση  των δυο ποδοσφαιριστών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass