Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Χαμηλοί τόνοι στην ΑΕΛ

* Κανονικά στο πρόγραμμα ο Μονιάκης * Λύθηκε η συνεργασία με τον Ναγιάρ

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2016 10:30

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με την ψυχολογία ανεβασμένη, συνεχίσθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο, στο AEL FC ARENA(18:00).

Οι «βυσσινί» βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επιδιώκουν να προσθέσουν ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους, στην προσπάθεια που κάνουν για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

Πάντως ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς θέλει από τους παίκτες του να δείξουν σοβαρότητα και στη συνέχεια, διότι το πρωτάθλημα της Football League έχει ακόμη πολύ δρόμο και δεν πρέπει να χαλαρώσουν, διότι θα είναι κρίμα ότι με πολύ κόπο κτίζουν να το γκρεμίζουν, θεωρώντας κάποια παιχνίδια εύκολα.

Από αγωνιστικής πλευράς, χθες έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα ο αμυντικός Μανώλης Μονιάκης και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σχεδόν όλο το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενώ λίγο πιο επιφυλακτικά προπονήθηκε ο Άγγελος Βέρτζος.

Κουτσιανικούλης και Βέρτζος το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα αγωνισθούν την Κυριακή για να μην υποτροπιάσουν και καθώς ακολουθεί μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο ο αγώνας με τον Εργοτέλη που παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα, ενδεχομένως την άλλη εβδομάδα να δοθεί ένα φιλικό παιχνίδι για να δει ο προπονητής σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση στις 4 το απόγευμα, ενώ αύριο και το Σάββατο οι προπονήσεις θα γίνουν το πρωί.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΝΑΓΙΑΡ

Όπως έγραψε και χθες η «Ε», ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ δεν θα συνεχίσει στους «βυσσινί» και χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομάδας, επισημαίνονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, το οποίο ήταν τριετούς διάρκειας, δεχόμενη την πρόταση του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή κ. Καρπετόπουλου όσον αφορά στο ύψος της αποζημίωσής του για το οποίο τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε διαφωνία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται στον Σεμπαστιάν Ναγιάρ κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική και στην οικογενειακή του ζωή».

Ο ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΕΛ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ο Ιωάννης Μουρτζάκης, από τον Σύνδεσμο Ηρακλείου κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Παναιγιάλειο στο AEL FC ARENA (Κυριακή 21/02, 18:00). Βοηθοί του θα είναι ο Βασίλειος Νικολακάκης, επίσης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου και ο Ιωάννης Καραγιαννίδης από τον σύνδεσμο Αθηνών, 4ος διαιτητής ο Φώτιος Φωτιάδης από την Ένωση Καστοριάς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Δροσινός από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.

Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής:

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου

15:00 Αχαρναϊκός-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 3 HD: Γρατσάνης, Τζάνης (Τρικάλων), Τίκας (Καρδίτσας), 4ος Κακρίδης (Κορινθίας), παρ. Χατζηδάκης (Χανίων)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

15:00 Κέρκυρα-Πανελευσινιακός: Ζαραβίνος, Φωτόπουλος (Αθηνών), Σιδέρης (Αχαΐας), 4ος Παπαδόπουλος (Αχαΐας), παρ. Βλάχος (Μακεδονίας)

15:00 Αγρ. Αστέρας-Πανσερραϊκός: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Κελαζόγλου (Χαλκιδικής), Θεοδώρου (Πιερίας), 4ος Παπαργυρίου (Πιερίας), παρ. Ντοσίδης (Θράκης)

15:00 Κισσαμικός-Ζάκυνθος: Μιχελής (Πειραιά), Τρουλίνος (Ηρακλείου), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος Σωτηριάδης (Λασιθίου), παρ. Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)

18:00 ΑΕΛ-Παναιγιάλειος OTE Sport 5 HD: Μουρτζάκης, Νικολακάκης (Ηρακλείου), Καραγιαννίδης (Αθηνών), 4ος Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ. Δροσινός (Χαλκιδικής)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

15:00 Παναχαϊκή-Αναγέννηση Κ.: Φώτης, Πριόνας (Εύβοιας), Παπανικολάου (Κορινθίας), 4ος Μανούχος (Αργολίδας), παρ. Δάλλας (Ηπείρου)

18:00 Καλλιθέα-Τρίκαλα OTE Sport 3 HD: Μπλάνας, Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας), 4ος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ. Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΛ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (OTE TV)

Από το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 έως τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Football League. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 18:00 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με τον Απόλλων Σμύρνης, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αχαρναϊκός-Κισσαμικός

18:00 ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης OTE TV

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αναγέννηση Κ.-Πανελευσινιακός

Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός

Αγροτικός Αστέρας-Χανιά

Κέρκυρα-Τρίκαλα

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ

Καλλιθέα-Ζάκυνθος

Παναιγιάλειος-Εργοτέλης 3-0 α.α.

Λαμία-Ολυμπιακός Β. 3-0 α.α.

ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Η αναμέτρηση της Football League ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Πανελευσινιακό, που είχε αναβληθεί μετά την υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας, ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016.

Η ανακοίνωση της Football League: «Ο εξ αναβολής αγώνας της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016 μεταξύ των «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016».

AΠΟΦΑΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Με την απόφαση του 19/2016 το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την Παναχαϊκή, λόγω τελεσίδικης οφειλής 3.300 ευρώ στον ποδοσφαιριστή Μαραγκουδάκη. Για να ενεργοποιηθεί ποινή απαιτείται νέα απόφαση του ίδιου δικαστηρίου, υπό την προϋπόθεση που η Παναχαϊκή δεν προβεί εντός τριών ημερών στην πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή. Πληροφορίες αναφέρουν πως παρόμοιο πρόβλημα η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει και με τον ποδοσφαιριστή Μαζιώτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass