Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ

Στο επόμενο Δ.Σ. το θέμα της πρόσληψης στην ΕΠΣΛ

*Μοίρασε ποινές η Πειθαρχική Επιτροπή *Βαριά «καμπάνα» στους Αμπελόκηπους

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2016 5:43

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΛ (το πιθανότερο σε 15 ημέρες) θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα της πρόσληψης ενός ή δύο υπαλλήλων (θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά) στην Ένωση. Χθες η διοίκηση της ΕΠΣΛ εξετάζοντας το συγκεκριμένο θέμα έδειξε ότι προσανατολίζεται στο να προχωρήσει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος, κάτι το οποίο αναμένεται να επισημοποιηθεί στο επόμενο συμβούλιο. Ήδη ανατέθηκε σε νομικό και λογιστή να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να τρέξουν τις διαδικασίες. Πάντως όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία προκειμένου να γίνουν όλα νόμιμα.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν χθες στον ημιώροφο της Αδριανού ήταν και αυτό του τελικού του κυπέλλου, που θα ορίστηκε για την Τρίτη 23 του μηνός στο AEL FC Arena και για το οποίο συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά. Τυπικά γηπεδούχος, μετά τη σχετική κλήρωση που έγινε, είναι η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, η οποία θα καθίσει στον αντίστοιχο πάγκο και στις κερκίδες πίσω από αυτόν (θύρες 20-21-22) θα τοποθετηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας, ενώ το αντίστοιχο θα ισχύσει και για τον Απόλλωνα Λάρισας που θα χρησιμοποιήσει τον πάγκο των φιλοξενουμένων και στις κερκίδες πίσω από αυτόν (θύρες 14-15-16) θα βρίσκονται οι φίλοι του συλλόγου. Στον ενδιάμεσο χώρο της κερκίδας (θύρες 17-18-19) θα μπορούν να καθίσουν οι ουδέτεροι φίλαθλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ΕΠΣΛ εστάλη σχετικό αίτημα στην ΚΕΔ/ΕΠΟ για το αν μπορούν να χρησιμοποιηθούν έξι διαιτητές στον τελικό.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ

Αρκετή δουλειά είχε χθες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ αφού δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που εξέτασε. Βαριά καμπάνα επεβλήθη στους Αμπελόκηπους για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο που είχαν σαν αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

1. Στον Αμπελωνιακο για τη συμπεριφορά οπαδού του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 10/02/2016 με τον Απολλωνα Λαρισας επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ (υπότροπος).

2. Στον προπονητή του Παναγροτικου κ. Ευάγγελο Κώτσιο για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 13/02/2016 με τον Σ.Σ. Ραψανης επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής.

3. Στον Παναγροτικο για τη συμπεριφορά οπαδού του μετά τη λήξη του αγώνα της 13/02/2016 με τον Σ.Σ. Ραψανης επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ και στέρηση του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για 1 αγωνιστική

4. Κρίνει την ομάδα των Αμπελοκήπων υπαίτια για την οριστική διακοπή του αγώνα της 13/2/2016 με τον Αστέρα Τυρνάβου. Επιβάλλει στη γηπεδούχο την ποινή της απώλειας του αγώνα με σκορ 3-0 και της αφαιρεί 3 βαθμούς από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και 2 βαθμούς από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017. Επίσης της επιβάλλει χρηματική ποινή 250 ευρώ και στέρηση του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της για 2 αγωνιστικές.

5. Στον Αγιο Θωμα ο οποίος δεν κατήλθε να αγωνιστεί στον αγώνα της 14/02/2016 με το ΝΑΡΘΑΚΙ (παράβαση άρθρου 17 παρ. 2 ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων) επιβάλλει απώλεια του εν λόγω αγώνα με τέρματα 3-0 υπέρ της φιλοξενούμενης. Επίσης του αφαιρεί 2 βαθμούς από το τρέχον και 2 βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ του επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ.

6. Στον Αετο Αετολοφου για τη συμπεριφορά του προπονητή του κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της 14/02/2016 με την Θυελλα Ελατειας επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης

7. Στον προπονητή του Αετου Αετολοφου κ. Χρήστο Ηλιάδη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της 14/02/2016 με την Θυελλα Ελατειας επιβάλλει ποινή αποκλεισμού 15 ημερών (15/2 έως 29/2)

8. Στον Ολυμπο Πυθιου για τη συμπεριφορά οπαδών του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 11/02/2016 με την Δοξα Βαλανιδας επιβάλλει την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης.

9. Στον Κεραυνο Δρυμου για κακή συμπεριφορά (είχε 2 αποβολές) στον αγώνα της 14/02/2016 με τον Ολυμπο Πυθιου επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ.

10. Στην Ακαδημια Αχιλλεα για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της κατά τη διάρκεια του αγώνα της 13/02/2016 με τον Πηνειο Λαρισας επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

11. Στον εκπρόσωπο της Ακαδημιας Αχιλλεα κ. Άλκη Γκαβωγιάννη για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 13/02/2016 με τον ΠΗΝΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού 15 ημερών (14/2 έως 28/2).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΜΑΚΑΝΙΚΑΣ Ε., Αναγέννηση Καλοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΦΩΤΟΣ Γ., Δάφνη Γλαύκης, απώθηση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΜΩΡΑΣ Ν., Σμόλικας Φαλάνης, απώθηση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΔΟΝΟΣ Κ., Αμπελόκηποι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., Βούναινα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΥΡΚΟΣ Β., Διογένης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΖΑΝΕΚΑΣ Γ., Κεραυνός Δρυμού, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΡΣΕΝΗΣ Δ., Κεραυνός Δρυμού, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΤΟΛΙΑΣ Γ., Ζωοδόχος Πηγή, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΤΙΤΣΟΣ Γ., Πηνειός, εξύβριση Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Η., Κίσσαβος Συκουρίου (εφηβικό), βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ.

*Από τη γραμματεία της ΕΠΣΛ διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass