ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΜΕ 2-1

Πικρή ήττα για τον Δωτιέα

*Αγωνιζόταν από το 16΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κορλού

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2016 7:59

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση περιήλθε από χθες ο Δωτιέας, ο οποίος γνώρισε απροσδόκητη ήττα στην Αγιά από τον δυνατό Αχέροντα Καναλακίου, με σκορ 2-1.

Καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού έπαιξε η αποβολή του Κορλού στο 16΄, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, θεωρώντας ο διαιτητής πως ο ποδοσφαιριστής του Δωτιέα ως τελευταίος παίκτης, ανέτρεψε τον Βασιλείου.

Από κει και πέρα οι παίκτες της αγιώτικης ομάδας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, όμως ήταν πολύ δύσκολο με αριθμητικό μειονέκτημα να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων.

Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και το Καναλάκι κατάφερε να προηγηθεί στο 55΄εκμεταλλευόμενος αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και στο 73΄ πάλι από αμυντικός λάθος έγινε το 0-2, ενώ οι «Κόκκινοι» της Αγιάς απλά μείωσαν σε 1-2 στο 87΄.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι

και υπήρξαν μονομαχίες κυρίως στο κέντρο του γηπέδου, χωρίς να γίνει η μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Στο 16΄ λοιπόν ο Κορλός δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή του Βασιλείου και ο παίκτης του Αχέροντα εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Παϊτέρης καλά τοποθετημένος, μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγο αργότερα στο 24΄, ο Πέδρο έπιασε το μακρινό σουτ και η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ, από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά στο 26΄, ο ίδιος παίκτης από αριστερά έπιασε το συρτό σουτ και ο Καραπιπέρης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 45΄σε σέντρα του Καραγιάννη από δεξιά, ο Γκουντρουμπής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 45΄+2 σε σουτ του Γκουντρουμπή η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52΄σε σουτ του Λάιου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό των φιλοξενουμένων και κατέληξε άουτ.

Ψυχρολουσία στο 55΄, όταν σε σέντρα του Βασιλείου από αριστερά, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Λουκούμης ανενόχλητος έκανε το 0-1.

Στο 69΄σε δυνατό σουτ του Μανακούσιου, ο γκολκίπερ Καραπιπέρης πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση στο δεξί παραθυράκι της εστίας του, η μπάλα πήρε ύψος και ο γκολκίπερ του Αχέροντα με διπλή προσπάθεια την μπλόκαρε.

Σα να μην έφτανε αυτό στο 73΄, ο Λουκούμης έκλεψε την μπάλα από αντίπαλό του και με πλασέ σημείωσε το 0-2.

Στο 87΄ο Καρβούνης γύρισε την μπάλα στον Κόκκα και αυτός με προβολή στο κενό τέρμα, μείωσε σε 1-2.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90΄+4, από σέντρα του Καρβούνη με κεφαλιά ο Μανακούσιος έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Με το αποτέλεσμα αυτό τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την παραμονή, όμως εφόσον υπάρχουν ελπίδες η ομάδα της Αγιάς θα το παλέψει και θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να ανακάμψει.

Με τον Δωτιεά δεν αγωνίσθηκε ο Τσατσαλίδης που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ το ντεμπούτο τους έκαναν Μανακούσιος με τον Λάιο.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Χανίδης, που είχε συνεργάτες τους κ.Τασόπουλο, Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Ο ρέφερι προσπάθησε όπως φάνηκε να μην αδικήσει καμία από τις δυο ομάδες.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι: 47΄Γκουντρουμπής, 59΄Πέδρο, 90΄+1 Λάιος/ 38΄Θεοδωράκης, 44΄Κωνσταντίνου Β., 80΄Λαλαής, 90΄+3 Τσομπάι και απευθείας κόκκινη ο Κορλός στο 16΄.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΩΤΙΕΑΣ(Γιάννης Μάγγος): Παϊτέρης, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Τσακάλι, Κόκκας, Λάιος, Γκουντρουμπής, Ντακούλας, Ουζούνογλου(57΄Τσιρογιάννης), Πέδρο(66΄Καρβούνης), Κορλός.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ(Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Τσομπάι, Μπάκας, Πιαστόπουλος, Μάρκος, Κυριακίδης(85΄Λαγός), Θεοδωράκης, Βασιλείου, Λουκούμης(76΄Λαλαής), Κωνσταντίνου Β.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass