ΣΤΙΣ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Β’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ντέρμπι με Νίκη Β. για τον Απόλλωνα Λάρ.

Μ. Ζιώγας: «Είναι ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει αλλά όταν έρθει η στιγμή» *Αήττητος ο Λαρισαίος τεχνικός στα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα της Ν. Ιωνίας

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2016 8:43

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η χθεσινή κλήρωση της β’ φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας ανέδειξε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Απόλλωνας Λάρισας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου. Ένας πρόωρος τελικός για τον 4ο όμιλο της διοργάνωσης καθώς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους δύο ιστορικές ομάδες, που θέτουν υψηλούς στόχους.

Ο Απόλλωνας Λάρισας και η Νίκη Βόλου έχουν βρεθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν αντιμέτωποι τόσο στη Γ’ Εθνική όσο στην τότε Δ’ Εθνική αλλά και στη 2η φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών ως κυπελλούχοι των Ενώσεών τους.

Η ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης της 9ης Μαρτίου, που θα διεξαχθεί στη Ν. Ιωνίας και θα είναι νοκ-άουτ, έγκειται στο ότι αυτή τη φορά στον πάγκο της Λαρισινής ομάδας θα βρεθεί ο Μιχάλης Ζιώγας, που αποτελεί σύμφωνα με την προϊστορία τον κακό δαίμονα της Νίκης Βόλου. Στις τέσσερις φορές που ο Λαρισαίος τεχνικός έχει βρεθεί απέναντι στη Νίκη Βόλου και συγκεκριμένα ως προπονητής σε Τύρναβο και ΑΕΛ μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ειδικότερα με την ομάδα του Τυρνάβου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μετρά δύο νίκες με σκορ 1-0 και μία ισοπαλία 0-0, ενώ με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League έχει αναδειχθεί ισόπαλος 0-0 μέσα στο Πανθεσσαλικό.

«Μόνο και μόνο το όνομα και η ιστορία του αντιπάλου μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα λέει όλα» σχολίασε ο Μιχάλης Ζιώγας για την κλήρωση του κυπέλλου και πρόσθεσε:

«Είναι ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει αλλά όταν έρθει η στιγμή. Έχω παίξει σε δύο τελικούς Ελλάδος στο κύπελλο, έχω σκοράρει και ξέρω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι μεμονωμένα. Κερδίζει εκείνος που κάνει τα λιγότερα λάθη και ο πιο τυχερός. Εμείς δεν πρέπει να χάσουμε τον προσανατολισμό μας και να απομακρυνθούμε από τον στόχο μας, γιατί μπορεί να βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων και να εκτροχιαστούμε. Ο στόχος μας είναι ο αγώνας της Κυριακής» κατέληξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

Τα ζευγάρια στον 4ο όμιλο που ανέδειξε η χθεσινή κλήρωση της 2ης φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική (9/3, 15.30)

Φαρκαδόνα-Πύδνα Κίτρους         (1)

Νίκη Βόλου-Απόλλων Λάρισας    (2)

Οπούντιος Μαρτίνου-Δόξα Μητρόπολης               (3)

2η αγωνιστική (16/3, 15.30)

Νικητής αγώνα 2 -Νικητής αγώνα 3          (4)

3η αγωνιστική (30/3, 15.30)

Νικητής αγώνα 4-Νικητής αγώνα 1

*Όλοι οι αγώνες είναι νοκ-άουτ δηλαδή σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι η 2η φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος θα διεξαχθεί σε εννέα ομίλους. Έτσι λοιπόν μετά τη διεξαγωγή και της 3ης αγωνιστικής θα συνεχίσουν εννέα ομάδες δηλαδή, οι νικήτριες των ομίλων.

4η αγωνιστική: Από τις 9 νικήτριες ομάδες των ομίλων θα κληρωθούν δύο ομάδες που θα αγωνισθούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα,  ενώ θα εξαιρεθούν οι υπόλοιπες επτά και θα περάσουν στον επόμενο γύρο χωρίς αγώνα.

5η αγωνιστική: Οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν από την 4η αγωνιστική (η μία νικήτρια του ζευγαριού και οι επτά που εξαιρέθηκαν) θα αγωνισθούν σε 4 αγώνες

6η  αγωνιστική - Ημιτελικοί αγώνες: Οι τέσσερις νικήτριες ομάδες που θα προκριθούν από την 5η αγωνιστική θα αγωνισθούν σε δύο αγώνες

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Οι νικητές των 2 ημιτελικών αγώνων θα συμμετέχουν στον Τελικό Αγώνα Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass