ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Οι Νεάνιδες της ΕΑΛ στο Final 4

*Κατέλαβαν την 1η θέση στα ημιτελικά που διεξήχθησαν στη Λάρισα (όμιλος Βορρά)

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2016 8:11

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία τελείωσαν οι αγώνες του ενός (όμιλος Βορρά)από τους δύο ομίλους της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ  Νεανίδων,  που ανέλαβε και διοργάνωσε το Γυναικείο τμήμα της ΕΑΛ.

Η ΕΑ Λάρισας σπάζοντας την κακή παράδοση να χάνει στο παρά πέντε, στα τελευταία παιχνίδια με την Ελπίδα Αμπελοκήπων,  επικράτησε αυτή τη φορά της αντιπάλου της με 3-2, στο ντέρμπι των αήττητων ομάδων του Α’ ομίλου της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος νεανίδων που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης(25/2-29/2), ωστόσο και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το διήμερο 12-13 Μαρτίου στον Παλαμά Καρδίτσας και τα ζευγάρια των ημιτελικών έχουν ως εξής:

Μαρκόπουλο - ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων(Θεσ/νίκης)

ΕΑ Λάρισας - ΑΟ Αιγάλεω.

*Δραματικό μέχρι τέλους ήταν το ντέρμπι του Α’ ομίλου, στο οποίο η ΕΑ Λάρισας νίκησε την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 3-2.

H Ελπίδα μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και έφτασε να προηγείται με 17-10, οι  γηπεδούχες ισοφάρισαν (18-18),η Ελπίδα πήρε ξανά προβάδισμα   (19-21)και κράτησε τη διαφορά μέχρι το τέλος(22-25).

Στο δεύτερο σετ ΕΑΛ ξεκίνησε με τη Διάλλα διαγώνια και προηγήθηκε αμέσως με 9-2 και 12-3, για να φτάσει εύκολα στην ισοφάριση(25-13). Πολύ συναρπαστικό ήταν το τρίτο σετ, στο οποίο η Ελπίδα ήταν μπροστά μέχρι το 17-20, αλλά η ΕΑΛ ισοφάρισε και πήρε το σετ στην... παράταση, χάρη και στα λάθη των αντιπάλων της(29-27).

Στο τέταρτο σετ η Ελπίδα έφτασε να προηγείται με 19-11 και 20-14, ωστόσο και πάλι η ΕΑΛ πλησίασε, χωρίς να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτησή του(21-25). Το ντέρμπι κορυφώθηκε στο τάι μπρέικ, όπου η ΕΑΛ προηγήθηκε 14-12, η Ελπίδα ισοφάρισε, αλλά τα κορίτσια της ΕΑΛ, έφτασαν στη νίκη(16-14) και κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Το  τμήμα Νεανίδων της Ε.Α.Λ.  πρώτο σε συγκομιδή μεταλλίων από τους συλλόγους  της Ελλάδας, συνεχίζοντας  τη μακρά παράδοση  πιστοποίησε  με αυτή του την επιτυχία, για  ακόμα μια φορά την υπεύθυνη και δημιουργική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής του γυναικείου βόλεϊ.

Κατέκτησε  δε στα μέχρι τώρα διεξαχθέντα Πανελλήνια πρωταθλήματα : 4 χρυσά μετάλλια, 4 αργυρά και 3 χάλκινα.

Τα σετ: 22-25, 25-13, 29-27, 21-25, 16-14

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Πνάκας Πέτρος- Παπαστεργίου  Σωκράτης): Κοντονάσιου Δέσποινα, Τάση Βασιλικη, Διάλλα Βασιλική, Εξάρχου Ειρήνη, Σταυροθεοδώρου Εύα, Δούρου Εβελίνα, Μανδραβέλη Μαρία (λ) - Γεροκώστα Ζωή, Παπακώστα Βασιλικη, Παπαθανασίου Εβελίνα, Αλβίζου Αποστολία, Ζιάγγα Μαρία, Κωνσταντούλα Αριάδνη, Γίτση Εβίτα,Νταναβάρα Λυδία.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Καλαντάτζε, Κομνίνο, Δροσοπούλου, Σταμπουλή, Δάκου (λ) - Ευγενίδου (λ), Χυτίρογλου, Τσιφλικιώτη, Δριντσούδη, Παπάζογλου, Πανταζή, Σαλαγκούδη.

*Ο Αρχέλαος νίκησε τον Ηρακλή Ιωαννίνων με 3-2 και κατέκτησε την τρίτη θέση στον Α όμιλο.  Tα σετ: 18-25, 25-13, 25-22, 19-25, 15-12.

ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Τσιουπλής): Πεπονή, Ντίτσα, Τσιουτσιούλη, Χανδόλια, Μάτιου, Γεωργαντά, Συβρίδου (λ) - Δερβένη (λ), Τζιλίνη.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ζιώγος): Κατσιμάνη, Παναγιωτίδου, Ζερβοπούλου, Δημητρέλλου, Καρατζόγλου, Ζιώγου, Αθ. Τσάνη - Σταύρου, Αν. Τσάνη

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΑ Λάρισας (12-3)       8

1.Ελπίδα (11-4)       7

3.Αρχέλαος Κατερίνης    (7-9)        6

4.Ηρακλής Ιωαννίνων     (5-9) 5

5.Ερμής Δράμας      (2-12)      4

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass