ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΛΑΡΙΣΙΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με θετικό πρόσημο ΑΕΛ και ΓΣΛ

*Α. Παπαδόπουλος: «Ήταν το πρώτο, μετά από καιρό, παιχνίδι στο οποίο η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της» *Γ. Ζαφειρούδης: «Αμυντικά βρήκαμε τη χημεία, δώσαμε χρόνο σε όλους τους παίκτες»

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2016 8:17

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Θετικό πρόσημο για της λαρισινές ομάδες είχε η τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο. Η ΑΕΛ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μέσα στο Ανατόλια, ενώ ο ΓΣΛ ξεπέρασε το εμπόδιο του Άργους Ορεστικού αλλά και των σημαντικών απουσιών που είχε. Η ουσία είναι ότι η εξέλιξη του πρωταθλήματος επιβεβαιώνει την άποψη, πως η μάχη της δεύτερης προνομιούχου θέσης θα είναι λαρισινή υπόθεση, με την ΑΕΛ να διατηρεί μέχρι στιγμής το προβάδισμα αφού έχει κάνει το ρεπό της.

«ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΙΞΑΜΕ

ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ»

Για τον τεχνικό της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, η τελευταία νίκη των «βυσσινί» συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η ομάδα του είχε πολύ καιρό να παρουσιάσει.

«Ήμασταν καθ’ όλη τη διάρκεια πολύ καλοί. Και είχαμε πολύ καιρό να είμαστε τόσο καλοί. Δείξαμε θετικά στοιχεία και στην άμυνα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά και στην επίθεση. Καταφέραμε να τρέξουμε στον βαθμό που θέλαμε με αποτέλεσμα να πάμε σε καταστάσεις «τρανζίσιονς», να απλοποιήσουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε πιο εύκολα στο στόχο μας. Ήταν μία νίκη που μας έδωσε μεγάλη δύναμη και μας έδειξε τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πήρε βοήθεια απ’ όλους τους παίκτες κι αυτό είναι ένα ακόμα θετικό στοιχείο. Ήταν το πρώτο, θα έλεγα παιχνίδι, μετά από καιρό στο οποίο η ομάδα έδειξε τις δυνατότητές της και το μυαλό μας πλέον είναι στο πώς να συνεχίσουμε πάνω σ’ αυτό το μοτίβο» είπε χαρακτηριστικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

«ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Γυμναστικού, Γιώργος Ζαφειρούδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του από το γεγονός ότι η ομάδα μπορεί να βρίσκει πάντα το αντίδοτο και να ξεπερνά τα προβλήματα των απουσιών, ωστόσο επισήμανε ότι χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της επίθεσης.

«Αμυντικά βρήκαμε τη χημεία. Επιθετικά όμως θέλουμε δουλειά. Υπάρχει διαφορά στη σκέψη με τον προκάτοχό μου Μάριο Πρίμορατς στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Μάριο έδινε την ευκαιρία να σκοράρουν όλοι, ενώ εγώ λειτουργώ πιο στοχευμένα στην επίθεση.

Στο παιχνίδι δείξαμε διάθεση στην άμυνα, αλλά χάσαμε πολλά εύκολα σουτ κοντά στο καλάθι και δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ελπίζει μέχρι το τέλος χωρίς ωστόσο να απειληθούμε.

Στα θετικά στοιχεία καταγράφεται και το ότι δώσαμε χρόνο και στους 12 παίκτες που είχαμε στην αποστολή. Ακόμα και παίκτες με μικρή συμμετοχή όπως ο Χανέλι αγωνίστηκαν για 7-8 λεπτά.

Οι απουσίες ένα μεγάλο θέμα για μας. Δεν μπορούμε με δέκα παίκτες στην προπόνηση να προχωρήσουμε στην τακτική.

Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με το Στρατώνι. Είναι θα έλεγα κομβικής σημασίας για μας γιατί μετά το πρόγραμμα γίνεται βατό. Επομένως εάν περάσουμε από το Στρατώνι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα γι’ αυτό που έχουμε στο μυαλό μας» κατέληξε ο Γιώργος Ζαφειρούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass