ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING

Εντυπωσιακή εμφάνιση του «Glory Fighters»

* Τεράστια η επιτυχία των τεσσάρων Λαρισαίων αθλητών του συλλόγου απέναντι σε καταξιωμένους αντιπάλους *Πέντε χρυσά μετάλλια ο απολογισμός

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2016 9:51

 

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διοργανώθηκαν οι πανελλήνιοι διασυλλογικοί αγώνες «Kick Boxing» στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης στο γήπεδο του Μακεδονικού από την Εθνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α). Οι αγώνες είχαν μεγάλη συμμετοχή και απευθύνονταν σε αθλητές και αθλήτριες ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κατηγορίας και εμπειρίας, με σκοπό την ενίσχυση της αγωνιστικής πείρας αλλά και τη διάκριση των καλύτερων. Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Ε.Ο.Μ.Α κ. Γιώργος Σαριδάκης.

Η πόλη της Λάρισας, για μια ακόμη φορά εκπροσωπήθηκε πανάξια από τον σύλλογο «Glory Fighters» με τέσσερις αθλητές υπό την τεχνική και προπονητική καθοδήγηση του κ. Αναστάσιου Λιβάνιου. Οι αθλητές του συλλόγου για πολλοστή φορά σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά σημείωσαν τεράστια επιτυχία με 5 χρυσά μετάλλια. Πρόκειται για τη Μαρία Τζαφούλια που κέρδισε το χρυσό με knock out απέναντι σε αθλήτρια 3 κιλά βαρύτερη και 2 χρόνια μεγαλύτερη, τον Μπάμπη Δραγατσίκη με 2 χρυσά μετάλλια με knock out απέναντι σε βαρύτερους αθλητές, το ένα στα 47 δευτερόλεπτα και το άλλο μόλις στα 30 δευτερόλεπτα, τη Μαρία Δραγατσίκη με χρυσό μετάλλιο, με νίκη στα σημεία. Η επιτυχία των αθλητών του «Glory Fighters» αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού αγωνίστηκαν απέναντι σε έμπειρους αθλητές με πολλές παραστάσεις από ανάλογα τουρνουά. Η θέλησή τους για διάκριση και η άψογη τεχνική καθοδήγηση από τον προπονητή τους κ. Αναστάσιο Λιβάνιο οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία όπως στην περίπτωση του αθλητή Ζένιο Αντζέλικο με χρυσό μόλις στον πρώτο του αγώνα σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο προπονητής του συλλόγου «Glory Fighters» κ. Αναστάσιος Λιβάνιος, ο οποίος διαθέτει πτυχίο εκπαιδευτή πρώτου προπονητή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Kick Boxing (WAKO) αλλά και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing (ΠΟΚ) συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους αλλά και για το «ευ αγωνίζεσθε» που αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συλλόγου. Σε σχετική του δήλωση ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ τους αθλητές του συλλόγου μας για τις επιτυχίες τους αλλά και να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία. Μπροστά μας βρίσκονται νέες προκλήσεις τους επόμενους μήνες με αγώνες υψηλού επιπέδου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι επιτυχίες του συλλόγου μας, έρχονται σαν αποτέλεσμα μιας σκληρής και επίπονης διαδικασίας που συνδυάζει την κατάλληλη προπόνηση και διατροφή. Οι Glory Fighters πιστοί στις αρχές και στις αξίες τους θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους να αναδείξουν το άθλημα του Kick Boxing που συνδυάζει σωματική και πνευματική εκγύμναση μέσα από τις παρουσίες και τις επιτυχίες των αθλητών μας στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Σαριδάκης συνεχάρη τον προπονητή και τους αθλητές του Λαρισινού συλλόγου, δηλώνοντας ότι πάντα θα στηρίζει τους νέους αθλητές που αποτελούν το παρών και το μέλλον του δυναμικού αθλήματος του Kick Boxing, που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους στην χώρα μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass