ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δείπνο συσπείρωσης με... συμβουλές

* Μαθήματα κανονισμών διαιτησίας στους ποδοσφαιριστές * Εσωτερική μεταγραφή Μανώλη Νικολακάκη

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2016 10:30

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού των ποδοσφαιριστών ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και η αξιοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας (όπως του Νικολακάκη) είναι τα δυο στοιχεία που δείχνουν να χαρακτηρίζουν τις πρώτες μέρες του τεχνικού Σάκη Τσιώλη στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Χθες παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές(παρών ήταν και ο πρόεδρος Ανδρέας Λιόντος) στο μεζεδοπωλείο «12 ώρες» και φάνηκε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι αρκετά απελευθερωμένοι με τον Σάκη Τσιώλη και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας να κάνουν σχόλια για την ποιότητα του κάθε παίκτη ενώ το μόνο που τους συμβούλευε είναι να προσέχουν το ωράριο της ομάδας. Τους είπε... «Ας πετύχουμε τον στόχο μας και μετά θα έχετε όλο τον καιρό να διασκεδάστε».

Το πρωί οι παίκτες ενόψει της διαδικασίας αδειοδότησης για τη Σούπερ Λίγκα παρακολούθησαν σεμινάριο κανονισμών ποδοσφαίρου που έγινε από τον καθηγητή διαιτησίας Στέλιο Νίτσα που εγκωμίασε την ομάδα της ΑΕΛ και δεν έκρυβε τη συμπάθειά του.

Στην προπόνηση που ακολούθησε ο Σάκης Τσιώλης δείχνει να θέλει να αξιοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές αφού υπολογίζει όπως φάνηκε τον Νικολακάκη ίσως και τον Ναγιάρ. Δεν αποκλείεται να δούμε κάποιον απ’ αυτούς τους δύο στην αρχική ενδεκάδα τουλάχιστον με τα πλάνα που έδειχνε και δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Θεαματικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα δεν θα υπάρχουν απλά κάποιες συμβουλές για τις αποστάσεις των ποδοσφαιριστών ενώ δείχνει να προβληματίζεται για τους πλάγιους θα αγωνισθούν και τις δύο θέσεις διεκδικούν Βαρέλα, Ουρτάδο και Πάτο.

Περισσότερα για το σχήμα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στο Ael Fc Arena. Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε ότι θα προσπαθήσει να δώσει και επιπλέον κίνητρα στους ποδοσφαιριστές για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης που αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο γήπεδο (Σάββατο, 6.30 μ.μ., ΟΤΕ) δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Βέρτζο και Ροβίθη ενώ ο Κουτσιανικούλης δείχνει έτοιμος αλλά όχι για να βγάλει όλο το παιχνίδι μετά από την αποχή που έχει από τους αγωνιστικούς χώρους περίπου σαράντα μέρες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Ο Φώτης Φωτιάδης, από τον Σύνδεσμο Καστοριάς, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA (Σάββατο 06/03, 18:30). Βοηθοί του ο Σταύρος Σίπκας από τον Σύνδεσμο Σάμου και ο Δημήτριος Τζαφόλιας από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Κορδολαίμης από την Ανατολική Αττική και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

15:00 Αχαρναϊκός-Κισσαμικός: Γκάμαρης (Αθηνών), Νικολάδος, Ντάλλας (Αθηνών),4ος: Κοσικίδης (Αθηνών), παρ.:Παπαμίχος(Φθιώτιδας)

18:30 ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 8 HD: Φωτιάδης (Καστοριάς), Σίπκας (Σάμου), Τζαφώλιας (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Κορδολαίμης (Ανατολικής Αττικής), παρ.: Κρίκης(Τρικάλων)

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός: Παπαργυρίου (Πιερίας), Νατσιούλας, Παπαδημητρίου (Λάρισας), 4ος: Λυμπούδης (Μακεδονίας), παρ.: Αθανασίου(Θεσπρωτίας)

15:00 Κέρκυρα-Τρίκαλα OTE Sport 2 HD: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής), Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), 4ος: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ.: Φλωράκης (Φωκίδας)

15:00 Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός: Ρούσσος-Μπερκεντζής (Πρέβεζας-Λευκάδας), Πήττας (Ηλείας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας-Λευκάδας), 4ος: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), παρ.: Ιωσηφόγλου(Αθηνών)

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Χανιά: Γκράνας (Θράκης), Δημητριάδης (Θράκης), Κούλα (Ξάνθης), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), παρ.: Κωνσταντάρας(Καβάλας)

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

18:00 Καλλιθέα-Ζάκυνθος OTE Sport 3 HD: Μιάρης (Δωδεκανήσου), Πασχαλίδης (Εύβοιας), Μήταρης (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Μήτση (Πειραιά), παρ.: Κουρκούνας(Χανίων)

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ

Νέο ενδιαφέρον στη «μάχη» για την παραμονή στη Β’ Εθνική κατηγορία, έδωσε χθες ο Πανελευσινιακός, καθώς σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική, συνέτριψε 4-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Αν και παραμένουν ουραγοί, πλέον οι «σταχυοφόροι» πλησίασαν τους «ροσονέρι» σε απόσταση τριών βαθμών και η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική, με δεδομένο ότι Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου, έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Βάϊτζερ (12’), Γιαννιτσάνης (18’, 73’) και Κυζιρίδης (76’), ενώ για τους γηπεδούχους -που στο 81’ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Λαμπρόπουλου-μείωσε προσωρινά ο Τρίγκας στο 41ο λεπτό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κέρκυρα 45

2. Απόλλων Σμύρνης     45

3. ΑΕΛ         44

4. Τρίκαλα   37

5. Λαμία      33

6. Καλλιθέα 32

7. Αχαρναϊκός      30

8. Κισσαμικός       30

9. Πανσερραϊκός  28

10. Αναγέννηση Καρδίτσας      26

11. Παναιγιάλειος 26

12. Χανιά     25

13. Ζάκυνθος        23

14. Αγροτικός Αστέρας  20

15. Παναχαϊκή       20

16. Ολυμπιακός Βόλου   19

17. Εργοτέλης       19

18. Πανελευσινιακός      17

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

15:00 Αχαρναϊκός-Κισσαμικός

18:30 ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης OTE Sport 8 HD

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός

15:00 Παναχαϊκή-Πανσερραϊκός

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Χανιά

15:00 Κέρκυρα-Τρίκαλα OTE Sport 2 HD

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

18:00 Καλλιθέα-Ζάκυνθος OTE Sport 3 HD

Παναιγιάλειος-Εργοτέλης         3-0 α.α.

Λαμία-Ολυμπιακός Βόλου        3-0 α.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass