ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Το… σήκωσαν οι αστυνομικοί της Λάρισας

* Και αφιέρωσαν το κύπελλο στους συναδέλφους τους της ΔΙ.ΑΣ. Αττικής.

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2016 9:38

 

Κυπελλούχοι αναδείχθηκαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Λάρισας που συμμετείχαν στο τουρνουά μπάσκετ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που διεξήχθη προχθές στα Τρίκαλα.

Ο σκοπός του τουρνουά ήταν φιλανθρωπικός με σύνθημα «βάζουμε καλάθια αγάπης, γεμίζουμε καλάθια αγάπης». Την ίδια στιγμή που οι ομάδες μπάσκετ έβαζαν καλάθια στο παρκέ του γηπέδου, οι Τρικαλινοί γέμιζαν τα καλάθια της αγάπης που είχαν στηθεί στον εξωτερικό χώρο του αθλητικού κέντρου. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων η είσοδος ήταν δωρεάν και στόχος ήταν η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων. Συμμετείχαν οι Διευθύνσεις Τρικάλων, Καρδίτσας, Θεσσαλονίκης, Μαγνησίας, Λάρισας και η Εξωτερική Φρουρά Φυλακών Τρικάλων.

Ο τελικός έγινε ανάμεσα στη Λάρισα και την Καρδίτσα με σκορ 66-48. Νωρίτερα οι αστυνομικοί από τη Λάρισα είχαν αποκλείσει τους αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης και των Τρικάλων ενώ της Καρδίτσας είχαν αποκλείσει την ομάδα της Εξωτερικής Φρουράς Τρικάλων και της Μαγνησίας.

Στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Τρικάλων το Τμήμα Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, διοργάνωσε το τουρνουά που αφιερώθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Τρικαλινού Ειδικού Φρουρού Γιώργου Σκυλογιάννη με τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του σε ενέδρα κακοποιών στην περιοχή του Ρέντη και για τον λόγο αυτό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν τον τελικό του τουρνουά. Με τη σειρά τους και οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Λάρισας αφιέρωσαν την κατάκτηση του κυπέλλου στους συναδέλφους τους, της ΔΙ.ΑΣ. Αττικής.

Το τουρνουά παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Βατοπαιδινός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Διοικητής της ΣΜΥ Τρικάλων Ταξίαρχος Γεώργιος Λιάκος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Αθανάσιος Γραβάνης.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass