ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΤΕΕ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 5-0

«Πεντάσφαιρο» το ΤΕΕ Λάρισας

* Και προκρίθηκε στο final 4 που θα διεξαχθεί στις 14-15/5 στην Καλαμάτα

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2016 9:19

 

Στο Γήπεδο Γιάννουλης διεξήχθη το Σάββατο 19/3 ο προκριματικός αγώνας ποδοσφαίρου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μηχανικών μεταξύ των ομάδων ΤΕΕ Κ-Δ Θεσσαλίας (Τμήμα Λάρισας) - ΤΕΕ ΑΝ. Σστερεάς(Τμήμα Λαμίας) με φόντο την πρόκριση στο final 4 που θα διεξαχθεί στις 14-15/5 στην Καλαμάτα. Το ΤΕΕ Κ-Δ Θεσσαλίας επικράτησε με 5-0, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ο αγώνας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα σε έναν όμως βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, που δεν διευκόλυνε τους 22 ποδοσφαιριστές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Λαρισαίους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες με τους Ζηρδέλη, Πρεζεράκο και Γκουντουβά και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 30’ όπου μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Ράπτη, Ζηρδέλη και Παπαδόπουλου ο τελευταίος άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 40’ ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα τέρματά του με όμορφη προσωπική ενέργεια.

Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε ακριβώς όπως και το 1ο, και στο 55’ ο Κλεισιάρης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαδόπουλος, σημειώνοντας χατ τρικ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να πετύχουν 2 ακόμα τέρματα στο 63’ με τον Ζηρδέλη και στο 75’ με τον Πρεζεράκο, με το 5-0 να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Πολύ καλή η διαιτησία των Μπουρονίκου, Καραθάνου και Στεργιακούλη.

ΤΕΕ Κ-Δ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ(Τμήμα Λάρισας): Αποστολάκης, Φιλανδριανός, Χύτας, Γουλόπουλος, Κλεισιάρης, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Ζηρδέλης, Γκουντουβάς, Ράπτης, Πρεζεράκος. Αγωνίστηκαν επίσης και οι Ρουμελιώτης, Καλτσας, Ζηγογιώργος.

ΤΕΕ ΑΝ. ΣΤΕΡΕΑΣ(Τμήμα Λαμίας): Μαλακάτας, Λιόλιος, Κωστέλος, Νικολάου, Βούλιαρης, Παπαμιχαήλ, Κρέτσης, Μπολοβίνης, Τζοβάρας, Παππάς, Ρεντίφης. Αγωνίστηκε επίσης και ο Βλάχος.

*Το ΤΕΕ Κ-Δ Θεσσαλίας ευχαριστεί τη διοίκηση του Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης, για την παραχώρηση του γηπέδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass