ΓΙΑΤΙ ΤΑ 10 ΧΛΜ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ

Έτρεξαν και κέρδισαν...

* Επόμενη διοργάνωση για τον στίβο στη Λάρισα το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών-γυναικών

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2016 9:47

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το τέταρτο Λαρισινό Run Greece πέρασε στην ιστορία ως το πιο πετυχημένο για δύο λόγους για το ρεκόρ συμμετοχών κάθε παρόμοιας διοργάνωσης (4.386 άτομα κάθε ηλικίας) και για το ρεκόρ διαδρομής 5 χιλιομέτρων από τον Λαρισαίο αθλητή του Πελασγού Δημοσθένη Δουκίκα.

Το δρομικό κίνημα σίγουρα βρίσκεται όχι μόνο στη Λάρισα αλλά και πανελληνίως στα καλύτερά του και αυτό φαίνεται από τις μαζικές συμμετοχές σε κάθε αγώνα δρόμου αφού σύντομα θα υπάρξει μεγάλη συμμετοχή και στον «Ιπποκράτειο» δρόμο της Λάρισας.

Το αξιοσημείωτο ήταν η μεγάλη συμμετοχή και κυρίως αθλητών εκτός Λάρισας(ήρθαν απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας) για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων που έφθασαν τον απίστευτο αριθμό των εξακοσίων(κάποιοι βέβαια για να δοκιμάσουν τις αντοχές τους...).

Στον αγώνα ήρθαν και καλοί αθλητές που θα διακριθούν σε πανελλήνιο επίπεδο και ο λόγος είναι ότι φέτος για πρώτη φορά ο ΣΕΓΑΣ αθλοθέτησε και χρηματικό έπαθλο για τους τρεις νικητές των 10 χιλιομέτρων τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Συγκεκριμένα έδωσε 400 ευρώ στον πρώτο νικητή (και νικήτρια), 250 ευρώ στο δεύτερο και 150 ευρώ στον τρίτο για να έρθουν και αθλητές υψηλού επιπέδου.

Μια κίνηση που στέφθηκε με επιτυχία και γενικά δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση για το στίβο που θα γίνει στη Λάρισα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών –γυναικών στις 28 και 29 Ιουλίου. Είναι η πολυπληθέστερη διοργάνωση και θα αποτελέσει σημαντικό έσοδο για την πόλη της Λάρισας αποδεικνύοντας ότι ο αθλητικός τουρισμός στην καλοκαιρινή περίοδο μπορεί να υπάρχει και στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass