ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗΝ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (16:00)

Πίστη για πρόκριση στον Απόλλωνα

* Μιχ. Ζιώγας: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι παίκτες μου».

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2016 10:08

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Να…τριτώσει το καλό θέλει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος για το Κύπελλο Ερασιτεχνών αντιμετωπίζει στο στάδιο Αλκαζάρ τη δυνατή Πύδνα Κίτρους (16:00).

Πρόκειται για τον τελικό του 4ου ομίλου και η λαρισινή ομάδα βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, καθώς απεναντί της θα είναι ένα σωματείο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με πολύ καλό υλικό και είναι στην 5η θέση του 2ου ομίλου της κατηγορίας.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης απέκλεισε μέχρι τώρα τη Νίκη Βόλου κερδίζοντας μέσα στη Νέα Ιωνία 2-1, ενώ νίκησε και τον Οπούντιο Μαρτίνο στο Αλκαζάρ, με 1-0.

Αυτή τη φορά τα πράγματα σίγουρα είναι πιο δύσκολα και θα χρειασθεί υπερπροσπάθεια από τους παίκτες του Απόλλωνα, για να φτάσουν στην επιτυχία, αλλά το βέβαιο είναι ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Χρειάζεται πολύ μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια, καθώς απεναντί μας θα βρεθεί μια καλά οργανωμένη ομάδα.

Οι παίκτες μου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, παίζουμε συνεχώς Κυριακή, Τετάρτη και είναι λογικό εκτός από την σωματική κούραση, να υπάρξει και ψυχολογική κούραση. Θεωρώ ότι ίσως είμαστε και η μοναδική ομάδα από την Α’ τοπική κατηγορία που συνεχίζουμε στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Χρειάζεται λοιπόν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τον εαυτό μας για να πετύχουμε τους στόχους μας που έχουμε θέσει».

Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο Κολιός που έχει κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του ποδιού του, ο Μπόντε που υπέστη θλάση και ο Χατζής που βρίσκεται σε σχολή προπονητών.

Όλοι οι άλλοι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μπρέλας, Τάσος Κουρδής, Λιλολάρι, Σκούπρας, Φλώρος, Νάστας, Γιώργος Κουρδής, Παλάσκας, Κούρο, Γεωργούλης, Γιαννακόπουλος, Κυριάκος, Αντωνόπουλος, Κουβελάς, Σκάκος, Κολοβός, Ιωαννίδης, Σάρα και Τσούντσουρας.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνουν οι κ.Στέφανος Χιώτης, Πέτρος Κωτούλας (Τρικάλων), Πέτρος Κανιούρας (Καρδίτσας), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας).

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

1ος όμιλος

Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης

2ος όμιλος

Εθνικός Αγιονερίου-Απόλλων Κρύας Βρύσης

3ος όμιλος

Α.Ε.Ποντίων-Κρόνος Αργυράδων

4ος όμιλος

Απόλλων Λ.-Πύδνα Κίτρους

5ος όμιλος

Καραϊσκάκης-Φιλιππιάδα

6ος όμιλος

Τρίγλια Ραφήνας-Χαλκίδα

7ος όμιλος

Καταστάριο-Ζευγολάτιο

8ος όμιλος

Κερατσίνι-Ιάλυσος

9ος όμιλος

Επισκοπή-Ηρόδοτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass