ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΝΒΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Παροξυσμός για το ματς Γουόριορς-Γκρίζλις

Δημοσίευση: 12 Απρ 2016 8:44

Μια ανάσα, συγκεκριμένα μια νίκη από την κατάρριψη του θρυλικού ρεκόρ των Μπουλς «απέχουν», πλέον, οι Γουόριορς. Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ ήταν συγκλονιστικοί και πέρασαν  με 92-86 από το Σαν Αντόνιο, φθάνοντας έτσι σε 81 αγώνες τις 72 νίκες, όσες έκαναν τη σεζόν 1995/96 οι Μπουλς (72-10), ενώ αν νικήσουν, τα ξημερώματα της Πέμπτης, τους Γκρίζλις στο Όκλαντ, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, θα γράψουν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του ΝΒΑ.

Οι φίλαθλοι των πρωταθλητών τρέχουν για να εξασφαλίσουν κάποιο εισιτήριο για το -εντός έδρας- ιστορικό ματς κόντρα στους Γκρίζλις. Όπως είναι λογικό, η «Oracle Arena» αναμένεται να είναι κατάμεστη, όμως όσοι φίλαθλοι θελήσουν να βρεθούν εκεί και να αποτελέσουν μέρος της ιστορίας, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ οι τιμές στα εισιτήρια για την αναμέτρηση ξεκινούν από 380 δολάρια (στα υψηλά διαζώματα), ενώ φτάνουν μέχρι και τα 15.900 δολάρια στις θέσεις δίπλα στο παρκέ!

Το μεγάλο αστέρι των πρωταθλητών και του ΝΒΑ, Στεφ Κάρι, μετά την 72η νίκη της ομάδας του, ξεκαθάρισε, πως από τη στιγμή που υπάρχει η ευκαιρία να καταρριφθεί το ρεκόρ των Μπουλς του 1996, δεν θέλει να τη χάσει:

«Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό παίζουμε. Όμως έχουμε φέρει την ομάδα μας σε μια πολύ καλή θέση για να τελειώσουμε τη σεζόν με μία νίκη και να καταφέρουμε κάτι που δεν έχει κάνει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία. Κι αυτό θα είναι μεγάλο επίτευγμα».

Ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, υπήρξε παίκτης των Μπουλς του 1996, τόνισε από την πλευρά του: «Είναι τρελό. Νιώθω τυχερός που ήμουν μέλος αυτών των δύο ομάδων, που έπαιξα δίπλα στον Τζόρνταν, τον Πίπεν και τον Ρόντμαν υπό τις οδηγίες του Φιλ Τζάκσον και τώρα βρίσκομαι εδώ με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, τον Κάρι, τον Τόμπσον, τον Γκριν, τον Ιγκουοντάλα και όλα τα άλλα παιδιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass