ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ

Γάμος Δώνη στη Λάρισα

* Ντύνεται γαμπρός στις 22 Ιουνίου στο Δημαρχείο της πόλης

Δημοσίευση: 03 Ιουν 2016 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Ιουν 2016 12:05
Ο Γιώργος Δώνης στη Λάρισα μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του γυμναστή Γρηγόρη Γεωργίτσα , τον παίκτη του στην ΑΕΛ Βαγγέλη Στουρνάρα και τον παλαίμαχο παίκτη της λαρισινής ομάδας Θόδωρο Εμμανουήλ Ο Γιώργος Δώνης στη Λάρισα μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του γυμναστή Γρηγόρη Γεωργίτσα , τον παίκτη του στην ΑΕΛ Βαγγέλη Στουρνάρα και τον παλαίμαχο παίκτη της λαρισινής ομάδας Θόδωρο Εμμανουήλ

Του Σωτ. Κέλλα

Στη Λάρισα βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο κυπελλούχος τεχνικός 2007 της ΑΕΛ Γιώργος Δώνης και φυσικό είναι να οργίασαν και κάποιες φήμες για επιστροφή(ιδίως μετά την ανακοίνωση τη ΠΑΕ ΑΕΛ για λύση συνεργασίας με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη) που είναι ανυπόστατες μια και ο Δώνης έχει χαράξει τη δικιά του προπονητική ρότα που αυτή τη στιγμή έχει πορεία προς τη Μέση Ανατολή.

Το μυστήριο λύθηκε διά στόματος ιδίου καθώς ετοιμάζεται να γίνει Λαρισαίος γαμπρός, αφού στις 22 Ιουνίου στο Δημαρχείο της Λάρισας θα κάνει πολιτικό γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του Ειρήνη Μποκόρου, ενώ σύντομα θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας αγοριού (προηγήθηκαν ο Τάσος και ο Χρήστος που διαπρέπουν ως ποδοσφαιριστές παίρνοντας τα γονίδια του πατέρα τους...).

Ετοιμασίες λοιπόν για ένα χαρμόσυνο γεγονός για τον Γιώργο Δώνη. Η συζήτησή μας πήγε στο ασιατικό ποδόσφαιρο καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν προπονητής στη Αλ Χιλάλ με την οποία κατέκτησε δυο κύπελλα Σαουδικής Αραβίας, ένα σούπερ καπ και έφθασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ του ασιατικού ποδοσφαίρου.

Από κει ξεκινήσαμε την κουβέντα και πώς βρέθηκε στη Μέση Ανατολή... Μας λέει «Θέμα τύχης και επιβράβευσης της δουλειάς. Ο πρίγκιπας που έχει την ομάδα εντυπωσιάστηκε όταν είδε τις εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ με την Παρί και την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, του άρεσε το ποδόσφαιρο που παίζαμε και με πήρε προπονητή όπου πήγαμε πολύ καλά»

*Αλήθεια τι διαφορές έχει με το ευρωπαϊκό;

«Το επίπεδο είναι πολύ καλό αλλά στη Σαουδική Αραβία και γενικά στις χώρες αυτές στηρίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο αφού μπορείς να αποκτήσεις τρεις ξένους και έναν Ασιάτη. Οι επιλογές λοιπόν είναι πιο περιορισμένες αλλά βοηθάει την τοπική ποδοσφαιρική κοινωνία»

*Ο επόμενος σταθμός σου ποιός θα είναι;

- «Έχω προτάσεις από ομάδες τριών χωρών αλλά και από την τσάμπιονσιπ. Μάλλον θα μείνω στη Μέση Ανατολή καθώς δημιούργησα ένα καλό όνομα και αυτές προέρχονται από ομάδες χωρών της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και των Ηνωμένων Εμιράτων. Στη Σαουδική Αραβία το βασικό είναι ότι υπάρχει περισσότερος κόσμος στα γήπεδα και καλύτερο επίπεδο ενώ στις άλλες δυο χώρες κίνητρο είναι τα χρήματα και μπορείς να αγοράσεις καλύτερους ξένους αλλά δεν έχουν πολύ κόσμο τα γήπεδα. Το Κατάρ θέλει να αναπτύξει το ποδόσφαιρό του γιατί διοργανώνει το παγκόσμιο κύπελλο το 2022».

*Η γνώμη σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο...

- «Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια συνηθισμένη κατάσταση στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι για να διακριθεί κάποιος που έχει φιλοδοξίες πρέπει να ασχολείται με ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν είδα πολλά παιχνίδια αλλά νομίζω ότι η κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου αντανακλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία»

*Μια και είσαι στη Λάρισα ένα σχόλιο για την άνοδο της ΑΕΛ...

- «Χαίρομαι που η ΑΕΛ ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα μετά από χρόνια και αυτό που πρέπει να κοιτάξουν οι υπεύθυνοι είναι η ομάδα να οργανωθεί σωστά ώστε να λείπουν τα πάνω-κάτω. Η ΑΕΛ πρέπει να είναι μόνιμα στη Σούπερ Λίγκα»

*Εσύ τι έχεις ταυτίσει στην προπονητική σου καριέρα στην ΑΕΛ...

- «Δύο στιγμές για μένα ήταν σημαντικές. Η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας αλλά κυρίως η πρόκριση επί της Μπλάκμπερν που πραγματικά μας καταξίωσε σαν ομάδα. Αυτή πραγματικά ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για τη λαρισινή ομάδα»

Ο Γιώργος Δώνης που αυτή τη στιγμή θεωρεί τον εαυτό του ολοκληρωμένο ως προπονητής κυρίως στη διαχείριση καταστάσεων και γεγονότων με την εμπειρία που απέκτησε (κατέκτησε νταμπλ στην Κύπρο με το ΑΠΟΕΛ, δυο κύπελλα Σαουδικής Αραβίας με Αλ Χιλάλ) ενώ έχουν αυξηθεί οι συνεργάτες του που αυτή τη στιγμή είναι Γεωργίτσας, Αγγελίνας, Μένταν, Μαλλιαρίτσης και Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass