ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Σήκωσαν το τρόπαιο οι Αρτοποιοί

*Επικράτησαν στον χθεσινό τελικό του ΤΕΕ με 3-1 *Γκολ για χάι-λάιτς από τον Τουρμούσογλου

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2016 12:03

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η ομάδα των Αρτοποιών κατέκτησε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εργαζομένων στην Α1 κατηγορία κερδίζοντας στον φετινό τελικό του θεσμού που διεξήχθη χθες στο στάδιο Αλκαζάρ το ΤΕΕ με 3-1 σκορ.

Σ’ ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος η ομάδα των Αρτοποιών αποδείχθηκε πιο ουσιαστική αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που της δόθηκαν και έφτασε τηρουμένων των αναλογιών δίκαια στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου. Χαρακτηριστικό σημείο του αγώνα το δεύτερο γκολ των νικητών που πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο ο Ιωσήφ Τουρμούσογλου (δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι) και το οποίο καταγράφεται στα χάι λάιτς.

Ο χθεσινός τελικός ξεκίνησε με μία βράβευση για την ομάδα των Αρτοποιών η οποία απένειμε τιμητική πλακέτα στον φυσικοθεραπευτή Ν. Ζαντέ για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα. Την απονομή έκανε ο αρχηγός των Αρτοποιών Αχ. Γκούλιος.

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι οι Αρτοποιοί στο πρώτο μέρος είχαν τον πρώτο λόγο και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ όπως στο 2’ και στο 9’ με τον Δούκα στο 10’ και στο 21’ με τον Νάτσιουλα. Απ’ όλες αυτές αξιοποιήθηκε η φάση του 18ου λεπτού όταν μετά από σέντρα του Πέρκα από τα αριστερά, ο Φακίτσας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Το ΤΕΕ άρχισε να πιέζει προς τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους χάνοντας ευκαιρίες με τους Ζηρδέλη στο 25’ και στο 33’ και τον Ράπτη στο 38’. Τελικά στο 41’ το ΤΕΕ βρήκε τον δρόμο της ισοφάρισης με τον Ρουμελιώτη να βγάζει στον κενό χώρο τον Ζηρδέλη ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε ψύχραιμα κάνοντας το 1-1.

Η χαρά των παικτών του ΤΕΕ δεν κράτησε για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Τουρμούσογλου ανέλαβε δράση. Ο επιθετικός των Αρτοποιών πήρε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, προχώρησε κάποια μέτρα και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της εστίας του ΤΕΕ γράφοντας το 2-1.

Με την έναρξη της επανάληψης το ΤΕΕ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του όταν στο 46’ ο Ρουμελιώτης επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ, όμως ο Γκούλιος έδιωξε σε κόρνερ. Η απάντηση των Αρτοποιών ήρθε στο 57’ με τον κοντινή κεφαλιά του Τουρμούσογλου την οποία εξουδετέρωσε ο Κερέμης.

Το ΤΕΕ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και πίεσε τον αντίπαλό του, χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη φάση, ενώ από την άλλη πλευρά οι Αρτοποιοί κοίταξαν να αξιοποιήσουν τις αντεπιθέσεις τους. Έτσι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσουν σε μια γρήγορη επιθετική ενέργεια, ο Μάγκας βγήκε σε θέση έξω αριστερά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα στον Νασούλα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας των Αρτοποιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 85’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαμάκος από την ομάδα του ΤΕΕ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Χ. Διαμάντης με βοηθούς τους κ. Ντίνου και Καλισόπουλο και 4ο διαιτητή τον κ. Ρουπέλα.

ΤΕΕ (Χύτας): Κερέμης, Φιλανδριανός, Χύτας, Αποστολάκης, Γουλόπουλος, Κλεισιάρης, Ρουμελιώτης, Παπαδόπουλος, Γκουντουβάς, Ράπτης, Ζηρδέλης (Λυτροκάπης, Κουτσοσταύρος, Πρεζεράκος, Μαμάκος, Αντωνόπουλος, Κουματζέλης, Λιάγκος, Ζυγογιώργος).

ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ (Τσιάκος-Καζάκης): Αχ. Γκούλιος, Γκαρλόφτης, Πέρκας, Μαχούχας, Κοκότσικας, Δούκας, Νάτσιουλας, Μπακαρτζής, Τουρμούσογλου, Φακίτσας, Τριανταφύλλου (Αλ. Γκούλιος, Γκίμας, Νασούλας, Τσίτσιας, Δοξαράς, Παπαδούλης, Μάγκας, Παπαθανασίου).

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά τον τελικό έγιναν οι απονομές σε νικητές και ηττημένους από τον δημοτικό σύμβουλο εντεταλμένο σε θέματα Αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλο και τον προϊστάμενο της Δ/νση Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου κ. Τσίρκα.

«Ως δημοτική αρχή κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την αναβάθμιση του θεσμού. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή γιατί περνάμε έτσι το μήνυμα και στις νεότερες γενιές. Θέλω να συγχαρώ όλους για την προσπάθεια» επισήμανε ο κ. Κωσταρόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του, ενώ από την πλευρά τους οι αρχηγοί των δύο ομάδων Χύτας και Γκούλιος ευχαρίστησαν τους κ. Κωσταρόπουλο και Τσίρκα για τη συμβολή τους στο να διεξαχθεί φέτος ο τελικός στο στάδιο Αλκαζάρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass