ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ

Η “La farm” διεκδικεί πίσω τα Δένδρα!

*Υποστηρίζει ότι δεν τηρήθηκαν οι συμφωνηθείσες υποχρεώσεις *Ανακοινώθηκε συμφωνία από την ΠΑΕ ΑΕΛ για το Ael Fc Arena αλλά… *Πώς αντέδρασαν Κουτσιανικούλης και Ναγιάρ στη λύση της συνεργασίας

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2016 10:20

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Ειρηνοδικείο Λάρισας κατέθεσε η “La Farm”(συμφερόντων οικογένειας Πλεξίδα)  κατά της ΙΚΕ με το διακριτικό τίτλο «Ανίκητο Άλογο» και με την οποία ζητάει να της επιστραφούν πίσω οι εγκαταστάσεις των Δένδρων γιατί όπως υποστηρίζει δεν τηρήθηκαν οι οικονομικές συμφωνηθείσες υποχρεώσεις ύψους 230.000 ευρώ που έπρεπε, όπως αναφέρεται στην αίτηση, να δοθούν σε έντεκα δόσεις.

Του Σωτ. Κέλλα

Η συγκεκριμένη αίτηση ήταν να εκδικασθεί κατά τη χθεσινή μέρα αλλά πήρε αναβολή για τις 7 Ιουλίου και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η εξέλιξη της αίτησης καθώς η ΑΕΛ κινδυνεύει να χάσει το προπονητήριο  από την προηγούμενη ιδιοκτήτρια εταιρία. Στα αξιοσημείωτα ότι εκείνη τη μέρα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη της ΠΑΕ ΑΕΛ(μετατέθηκε από τις 4 Ιουλίου που ανακοινώθηκε αρχικά) και η επίσημη παρουσίαση των προπονητών της ΠΑΕ ΑΕΛ και του ρόστερ της περιόδου 2016-17, προς τους οπαδούς της (έχει προγραμματιστεί για το AEL FC ARENA στις 19:00). Θα ακολουθήσει αγιασμός και ελαφριά προπόνηση.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ

Περί γηπέδων η συνέχεια καθώς χθες υπήρξε συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του μεγαλομετόχου της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Κωστή Πηλαδάκη και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία . Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση μεταξύ του κ. Αλεξίου Κούγια και του κ. Κώστα Πηλαδάκη και συμφωνήθηκαν τα εξής:

1.       Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταβάλλει στον κ. Κώστα Πηλαδάκη ανεξαρτήτως αριθμού εισιτηρίων 19.000€ +24% ΦΠΑ για κάθε επίσημο παιχνίδι είτε Πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου.

2.       Συμφωνήθηκε ότι για κάθε φιλικό παιχνίδι ανεξαρτήτως εισιτηρίων θα καταβάλλονται 10.000€ + 24% ΦΠΑ.

3.       Συμφωνήθηκε όπως όλα τα κυλικεία και το εστιατόριο του γηπέδου μισθωθούν για 6 χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΛ με τίμημα 72.000€ τον χρόνο.

4.       Συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ΑΕΛ αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο στη Super League ο κ. Πηλαδακης θα εισπράξει επιπλέον 100.000€.

5.       Συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστεί στα play off ο κ. Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 100.000€.

6.       Συμφωνήθηκε επίσης ότι σε περίπτωση που η ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιστεί στο Champions League ο κ. Πηλαδάκης θα εισπράξει επιπλέον 300.000€.

7.       Συμφωνήθηκε όπως η ΠΑΕ ΑΕΛ χρησιμοποιεί τα γραφεία για τη στέγασή της, τον χώρο του μουσείου της ΑΕΛ, τον χώρο του Vissini Store χωρίς να καταβάλει κανένα μίσθωμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό το συγκεκριμένο γήπεδο που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι το ακριβότερο γήπεδο στην Ελλάδα και από τα ακριβότερα στην Ευρώπη, αφού οι ανταγωνίστριες της ΠΑΕ ΑΕΛ που χρησιμοποιούν είτε κρατικά στάδια (Καυταντζόγλειο, Πανθεσσαλικό, Παγκρήτιο, Παμπελοποννησιακό) είτε δημοτικά στάδια (Χανίων, Λιβαδειάς, Βεροίας, Κέρκυρας, Κομοτηνής, Περιστερίου, Ιωαννίνων) είτε στάδια που ανήκουν σε ερασιτεχνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός) τα περισσότερα χρήματα τα οποία καταβάλλουν δεν υπερβαίνουν τις 150.000 ετησίως.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους οπαδούς μας να προμηθευτούν μαζικά εισιτήρια διαρκείας και να γεμίζουν κάθε Κυριακή το AEL FC ARENA διότι άλλως η χρήση του θα είναι καταστροφική οικονομικά για την ΠΑΕ ΑΕΛ και θα πρέπει αναγκαστικά να γίνει αλλαγή έδρας και να διεξάγονται οι αγώνες στο ιστορικό Στάδιο Αλκαζάρ».

*Από την πλευρά του Κωστή Πηλαδάκη επιβεβαιώνεται ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα αλλά προθέτει ότι για να οριστικοποιηθεί θα πρέπει να τελειώσει κάθε εκκρεμότητα από την προηγούμενη χρονιά ενώ δεν υπήρξε καμία συμφωνία για τα κυλικεία.

Επίσης δεν συζητήθηκαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα θέματα των γραφείων και της μπουτίκ.

Σήμερα από την ίδια πηγή αναφέρθηκε  ότι θα σταλεί το συμβόλαιο από τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» προς την ΠΑΕ ΑΕΛ όπου αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με παίκτες που έχουν συμβόλαια αλλά φαίνεται ότι ορισμένοι δεν θα προχωρήσουν στη λύση αν κρίνουμε από αυτά που ανήρτησαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Λαρισαίος  Βασίλης Κουτσιανικούλης ανέφερε: «Οι φιλοδοξίες μου είναι πολύ ψηλές και συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας μου. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχω άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα της ΑΕΛ το οποίο και θα τιμήσω..!Αυτά...», ενώ ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ τα εξής: «Είμαι απόλυτος! Εγώ αποφασίζω». 

Στο μεταξύ ένας ακόμα παίκτης σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητήσει τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass