ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ

Στρώνεται νέος χλοοτάπητας στο «Πιέρ Μορουά» της Λιλ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2016 8:03

 

Οι υπάλληλοι του σταδίου της Λιλ προσπαθούν με γοργούς ρυθμούς να στρώσουν εγκαίρως ένα νέο χλοοτάπητα από την Ολλανδία στο «Πιέρ Μορουά», προκειμένου να διεξαχθεί εκεί την Κυριακή η αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Σλοβακία για τη φάση των «16» του EURO 2016. Κάποιοι από τους αγωνιστικούς χώρους της διοργάνωσης έχουν δεχθεί κριτική από παίκτες και φιλάθλους και, μάλιστα, το τερέν στο «σπίτι» της Λιλ, το οποίο έγινε αποδέκτης καταρρακτώδους βροχής πριν από το πρώτο παιχνίδι που φιλοξένησε στη διοργάνωση, το Γερμανία-Ουκρανία, έχει απομονωθεί ως ιδιαιτέρως κακό. Έτσι, εργάτες περνούν πολλές ώρες στο γήπεδο για να αντικαταστήσουν τον χλοοτάπητα με χορτάρι που έχει φυτρώσει στην Ολλανδία. «Οι εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων (βροχή, υγρασία, έλλειψη ηλιοφάνειας) έχουν προκαλέσει μη αναστρέψιμη ζημιά στο τερέν του σταδίου, παρά τα μέτρα που πάρθηκαν, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στην αγωνιστική επιφάνεια να ανακάμψει» αναφέρει η UEFA σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο παιχνίδια στο εν λόγω στάδιο έχουν διεξαχθεί με την οροφή κλειστή, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να προστατευθεί από τη βροχή, ενώ δεν επετράπη σε Ιρλανδία και Ιταλία να προπονηθούν στο συγκεκριμένο τερέν πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση της Τετάρτης, προκειμένου να του δοθεί ο μέγιστος χρόνος για να ανακάμψει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass