ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Ο ΑΧ. ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ

Ένας πρωταθλητής Β’ Εθνικής στον πάγκο του Αμπελωνιακού

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2016 8:30

 

Και το όνομα αυτού Αχιλλέας Μαστοροδήμος. Ο λόγος για τον νέο τεχνικό της ομάδας του Αμπελωνιακού που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να υλοποιήσει τους φιλόδοξους στόχους της ομάδας, που οριοθετούνται από την επιστροφή στη μεγάλη τοπική κατηγορία και την ανάδειξη ταλέντων μέσα από τη σωστή λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Ο Αχιλλέας Μαστοροδήμος προέρχεται από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, με την οποία πανηγύρισε φέτος την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Αμπελωνιακού:

«Ο σύλλογός μας καλωσορίζει στην οικογένειά του τον έμπειρο τεχνικό Αχιλλέα Μαστοροδήμο. Ο νέος προπονητής θα αναλάβει το αντρικό τμήμα, τα τμήματα παιδικό και pro-junior καθώς και την εποπτεία όλης της ακαδημίας. Η διοίκηση του συλλόγου, γνωρίζοντας την ανάγκη συνεργασίας με έναν έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες, στη νέα εποχή που ανατέλλει για τον Αμπελωνιακό, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Αχιλλέα Μαστοροδήμο θεωρώντας ότι πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Τα προηγούμενα χρόνια έχει εργαστεί σαν προπονητής στις παρακάτω ομάδες: Δευκαλίωνα Κρανέας, Αετό Αμυγδαλέας, Πανιώνιο, Αχιλλέα Φαρσάλων, Κίσσαβο Συκουρίου, Ακαδ. Πλίτση, Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας, ως Περιφερειακός Προπονητής Θεσσαλίας, στις Ακαδημίες του Λαρισαϊκού και στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass