ΣΤΟ 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 7Χ7

Βραδιά τελικών στο Olympic Park

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2016 8:07

Δύο μεγάλοι τελικοί Champions league και Europa league πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις στο Olympic Park στο 5ο τουρνουά 7x7 με νικητές τις ομάδες του De tox και του Sherlock Holmes αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα στο τελικό Champions league νικητής αναδείχθηκε οι ομάδα του de tox για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κόντρα στην ομάδα του Chillbox που έφτασε για τρίτη φορά στον τελικό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το σκορ άνοιξε ο Αποστόλου για το De tox κ ισοφάρισε ο Τσιρογιάννης σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι όπου ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του De tox  Κώστας Μπρέλλας απέκρουσε πέναλτι του Τσιαντούλη και ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη και το τρόπαιο στην ομάδα του που αντιστοιχεί σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο. Την προηγούμενη χρονιά το έπαθλο ήταν στη Μόναχο σε ένα παιχνίδι champions league της Μπάγερν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

De tox: Μπρέλλας, Ψωμολιάς, Φλώρος, Ιωαννίδης, Παγκαρλιώτας, Αποστόλου, Καραμπούζης, Σουλτούκης, Τριανταφυλλόπουλος, Χρηστίδης, Μπέης, Ζαφειρίου.

Chillbox: Κουσιάς, Καπετάνης, Τσιαντούλης, Ντακούλας, Σιάρκος, Νάτσης, Τσιρογιάννης, Μούμος, Κουρούμαλος, Ρέψης.

*Στον τελικό Europa League η ομάδα του Sherlock Holmes επικράτησε της Drink Team με 3-2.

Το σκορ άνοιξε ο Κουρούκας Β΄ για τη Drink team αλλά με δύο τέρματα που πέτυχε ο Περδίκης για την ομάδα του Holmes γύρισε το ματς σε 2-1. Την ισοφάριση έκανε λίγα λεπτά αργότερα ο Καρδούλας Α. Το νικητήριο γκολ ωστόσο το πέτυχε στις καθυστερήσεις ο αρχηγός της ομάδας Holmes Νίκος Αθανασούλης με ασύλληπτο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Sherlock Holmes: Λιούτας, Αθανασούλης, Περδίκης, Τσιουρής, Βλασίδης, Νταλάκας, Χατζηβασιλείου, Αγαπίου, Φώτης, Σμιρλής, Μίχος, Μορφογιάννης.

Drink Team: Καρδούλας Γ, Καρδούλας Α, Αδαμούλης, Παπαμάνος, Δούνης, Κουρούκας Β, Κουρούκας Γ, Τσιαντούλας, Σδράλης, Σουλτσιώτης, Αλεξανδρής.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Άγγελος Τέγος με βοηθό τον Μίλτο Μπουρονίκο.

*Τις απονομές  έκανε ο διοργανωτής και υπεύθυνος της ακαδημίας Olympic Νίκος Λιούπας καθώς επίσης και ο υπεύθυνος του τουρνουά Δημήτρης Νικόπουλος.

Κ.Τ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass