ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Η ΑΕΛ απέκτησε τον Πάβολ Φάρκας

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2016 11:01

Του Σωτ. Κέλλα

Η θέση του σέντερ μπακ ήταν μια από αυτές που «πονοκεφάλιαζαν» τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη αφού ο Βέρτζος έμεινε  στη Λάρισα και ο Λέαντρο αποτέλεσε παρελθόν με μια βδομάδα παραμονής του στη Λάρισα. Ο εκλεκτός της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη θέση αυτή αποδείχθηκε ο 31χρονος Σλοβάκος Πάβολ Φάρκας ύψους 1.92 μ. που έμεινε ελεύθερος τέλη Μαΐου από την Ξάνθη.

Ο Φάρκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ομάδες της χώρας του Νίτρα και Πετρζάλκα για να συνεχίσει μετά στη ρουμανική Βασλούι που αγωνιζόταν στην Α΄ Εθνική της χώρας της.

Στις 3 του Ιούλη 2012 υπέγραψε συμβόλαιο με την Κιέβο , στην ιταλική Serie A  και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Τερνάνα στη Β΄ Εθνική κατηγορία Ιταλίας.

Κατόπιν υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Γκαμπάλα (ομάδα Α΄ Εθνικής του Αζερμπαϊτζάν) στις 6 Ιουλίου 2014  όπου έμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Στις 29 Ιουλίου 2015, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Ξάνθη.

Αγωνίσθηκε δύο φορές στην εθνική Σλοβακίας ενώ με την  Πετρζάλκα κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο Σλοβακίας.

Η καριέρα του…

2015-2016   Ξάνθη 6 / 0

2014-2015   Γκαμπάλα     13 / 1

2013-2014   Τερνάνα (δανεικός)            28 / 1

2012-2014   Κιέβο  4 / 0

2009-2012   Βασλούι        59 / 2

2007-2008   Πετρζάλκα    31 / 0

2003-2007   Νίτρα 59 / 2

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΠΑΕ ΑΕΛ

Σχετικά με τον Φάρκα από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Προσύμφωνο για υπογραφή συμβολαίου 2 ετών έχει υπογράψει η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον διεθνή Σλοβάκο ποδοσφαιριστή Πάβολ Φάρκας.  Ο Πάβολ Φάρκας αγωνίζεται στη θέση του αριστερού στόπερ, είναι 31 ετών κι έχει ύψος 1,92μ. Έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ομάδες της Ευρώπης και οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε την τελευταία 3ετία ήταν οι εξής: 2013-14 η Ιταλική Τερνάνα με 28 συμμετοχές και 1 γκολ, 2014-15 η Πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν Καμπάλα με 13 συμμετοχές και 1 γκολ και το 2015-16 στο 1ο εξάμηνο η ΠΑΕ Ξάνθη με 8 συμμετοχές. Από την ΠΑΕ Ξάνθη αποχώρησε λόγω της επιστροφής του Γούτα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποχρεωτικά έπρεπε να παίζει και της μεταγραφής του Καρυπίδη.

Ο Πάβολ Φάρκας έρχεται σήμερα(σ.σ. χθες) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και ακολούθως, αφού περάσει ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις, θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ όπου θα υπογράψει το 2ετές του συμβόλαιο».

ΠΑΡΩΝ Ο Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων "Αλκαζάρ" με χθεσινή του ανακοίνωση αποδέχεται την πρόσκληση του ιδιοκτήτη της ομάδας Αλέξη Κούγια για συνάντηση μαζί του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων "ΑΛΚΑΖΑΡ"

«Με αφορμή τα γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και την αναταραχή που παρατηρείται στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΛ οφείλουμε να ενημερώσουμε πως θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της ΠΑΕ για ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των οργανωμένων.

Ο Σ.Φ. Αλκαζάρ είχε και θα έχει πάντα ξεκάθαρες θέσεις και την ευθύνη των πράξεών του οι οποίες στηρίζονται από ανθρώπους με ονοματεπώνυμα.

Γι’ αυτό τον λόγο η αντιπροσωπεία του συνδέσμου θα βρίσκεται στη διάθεση του κόσμου της ΑΕΛ για να ξεκαθαρίσει γεγονότα και καταστάσεις ελπίζοντας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα όλοι οι οργανωμένοι που πορεύονται για την ίδια ιδέα.

Υ.Γ. 1.  Λευτεριά στους οπαδούς.

Υ.Γ. 2.  Λάρισα η Πόλη μας, ΑΕΛ όλη η ζωή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass