Με Ναδάλ αλλά χωρίς Αζαρένκα οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2016 22:56

Η Διεθνής Ομοσπονδία Τένις (ITF) επέτρεψε στον Ράφα Ναδάλ να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, παρά το γεγονός ότι o Ισπανός δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις γι΄ αυτό.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Πεκίνου (2008) βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης από το φετινό Roland Garros. Τότε είχε αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω τραυματισμού στον αριστερό καρπό, ενώ δεν συμπλήρωσε τις ελάχιστες συμμετοχές στο Davis Cup που χρειάζονταν -σε έναν τετραετή Ολυμπιακό κύκλο- για να προκριθεί.

Τελικά όμως ο Ναδάλ, που θα είναι ο σημαιοφόρος της ισπανικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή έναρξης, δικαιώθηκε στην έφεση που είχε υποβάλλει και θα είναι στη Βραζιλία, μετέχοντας στο απλό αλλά και στο διπλό, όπου κάνει ομάδα με τον Μαρκ Λόπεθ.

Από τη λίστα της ITF, όμως θα απουσιάζει ένα ηχηρό όνομα του αθλήματος. Η Βικτόρια Αζαρένκα, νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, κοινοποίησε (μέσω Twitter) ότι τίθεται εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω εγκυμοσύνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass