ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ AEL FC ARENA

Διαφωνία με ανοιχτά χαρτιά

*Συνάντηση αύριο Δευτέρα μεταξύ Πηλαδάκη και Κούγια

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2016 11:28

Του Σωτ. Κέλλα

Οι συζητήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ με τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» για τη χρήση του Ael Fc Arena από την ΠΑΕ ΑΕΛ τη νέα αγωνιστική περίοδο δείχνουν να μην βαδίζουν σε καλό δρόμο ενώ οι δύο υπεύθυνοι ο κ. Πηλαδάκης(Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και Κούγιας (ΠΑΕ ΑΕΛ ) αποφάσισαν πλέον να επιλέξουν τον δρόμο των ανοιχτών χαρτιών και άλλωστε ο κ.Πηλαδάκης έβγαλε στον  αέρα τη βάση συνεργασίας που πρότεινε στον κ.Κούγια.

Από την άλλη η απάντηση του κ. Κούγια με την ανταπάντηση του κ.Πηλαδάκη δείχνουν σημαντική διαφωνία στο θέμα του ΦΠΑ ενώ ο δεύτερος σχετικά με το επικείμενο ραντεβού αύριο Δευτέρα με την Τράπεζα Πειραιώς διέρρευσε χθες ότι οι συζητήσεις θα αφορούν την περσινή οφειλή της ΠΑΕ ΑΕΛ (η οποία πήγαινε απευθείας στην Τράπεζα που έχει τον τίτλο του δανείου της κατασκευής του γηπέδου ) και όχι των διακανονισμών των δανείων που όπως είπε ο κ.Πηλαδάκης είναι προσωπική του υπόθεση.

Η ουσία είναι ότι αύριο Δευτέρα θα υπάρχει ένα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών όπου στόχος θα είναι να «γεφυρωθούν» οι διαφορές και αυτές που δείχνουν σημαντικές είναι οι περσινές οφειλές και δεύτερο η εγγύηση για τη νέα χρονιά με εκχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Επίσης όλες οι ΔΕΚΟ απαραίτητα θα πρέπει να συνδεθούν με την «Ανίκητο Άλογο» (μεγαλομέτοχος εταιρία της ΠΑΕ ΑΕΛ).

Περιθώριο συνεργασίας δείχνει να υπάρχει αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι ανακοινώσεις δεν είχαν υβριστικό τόνο αλλά δημοσιοποίηση στοιχείων οικονομικών που αφορούν τόσο το κόστος του Ael Fc Arena όσο και το λειτουργικό κόστος των αγώνων.

ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗ

Άδεια από την ΑΕΛ ζήτησε και πήρε ο επιθετικός της ΑΕΛ, Ματθαίος Μαρουκάκης,  ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί στον γάμο συγγενικού του προσώπου. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης αναχώρησε με άδεια χθες το βράδυ και θα επιστρέψει σήμερα το πρωί στο Ελατοχώρι Πιερίας που γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της λαρισινής ομάδας.

Μετά από μία κουραστική εβδομάδα στο Ελατοχώρι, ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να δώσουν το πρώτο ρεπό στους ποδοσφαιριστές τους.

Σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα του τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη προβλέπει ξεκούραση το πρωί και προπόνηση το απόγευμα ενώ το χθεσινό πρόγραμμα είχε τρέξιμο,  βιντεοθεραπεία και το απόγευμα προπόνηση στο γήπεδο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass