Η ΕΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με τρεις αρχιδιαιτητές η ΚΕΔ

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2016 7:28

Το ισπανικό μοντέλο θα εφαρμοστεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ύστερα από παρότρυνση της UEFA, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, στον νεοεκλεγέντα ομόλογό του της Super League, στη χθεσινή συνάντηση που είχαν. Σε αυτό το μοντέλο υπάρχουν τρεις αρχιδιαιτητές, από τους οποίους ο ένας θα ορίζεται από τη Super League, ένας δεύτερος από την ΕΠΟ και ένας τρίτος θα ορίζεται και πάλι από την ομοσπονδία και ο οποίος θα συντονίζει τους άλλους δύο και θα παρεμβαίνει σε περίπτωση διαφωνίας. Στο μεταξύ, ο κ. Γκιρτζίκης συναντήθηκε και με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Football League, Στέλιο Σφακιανάκη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης συναντήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς τους δύο άνδρες συνδέει μακροχρόνια γνωριμία και συνεργασία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Γκιρτζίκης ανακοίνωσε στον κ. Στράτο ότι ύστερα από παρότρυνση της UEFA θα εφαρμοστεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας το λεγόμενο ισπανικό μοντέλο. Για αυτό τον λόγο ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη κ. Πανόπουλος με τον οποίο έχει πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο οποίος συνομιλεί με τους άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, ώστε να αναζητηθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, το οποίο θα συμμετέχει στην ΚΕΔ/ΕΠΟ. Η όλη διαδικασία τελεί υπό την επίβλεψη και έγκριση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα ο κ. Γκιρτζίκης είχε συναντηθεί με τον επίσης νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Football League Στέλιο Σφακιανάκη σε εξίσου καλό κλίμα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass