ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:

Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά

* Γρηγορίου: «Αυτή την περίοδο κάνουμε πειραματισμούς»

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2016 11:35

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Κέρκυρα ζητώντας παράλληλα περισσότερα πράγματα στη συνέχεια από τους ίδιους στα επόμενα ματς.

Στάθηκε στην κούραση των παικτών που έχουν να βγάλουν ένα βεβαρημένο πρόγραμμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε για τους δοκιμαζόμενους και τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου (σ.σ. έχει… ρίζες στη Λάρισα, καθώς κατάγεται από το Συκούριο), ανέφερε πως αυτή την περίοδο γίνονται πειραματισμοί από τους προπονητές, ώστε να είναι έτοιμες οι ομάδες για τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δυο προπονητών:

Άγγελος Αναστασιάδης (ΑΕΛ): «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Είμαστε στις αρχές του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας. Έπρεπε να δω όλα τους παίκτες, ενώ κάναμε και κάποιες ακόμα δοκιμές με παιδιά που θέλω να τα δω καλύτερα, για να δούμε αν θα μπουν στο ρόστερ.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα περισσότερα παιδιά. Προσπαθούμε να περάσουμε κάποια πράγματα, ακόμα βέβαια δεν είναι έτοιμοι για να το πετύχουν καθώς δεν είναι φρέσκοι και αρκετά κουρασμένοι. Το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλό μας, ούτε αυτοί ήταν έτοιμοι».

-Tα συμπεράσματα για τους δοκιμαζόμενους: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι ακόμα. Θα περιμένω να τους δω για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα. Μερικοί είναι κατά 95% στην ομάδα. Άλλοι ακόμα τσεκάρονται και από τους παλιούς και από τους νέους που ήρθαν».

-Η άποψή του για την ενίσχυση στα μεταγραφικά: «Αυτή τη στιγμή έχουμε υπόψη κάποια πράγματα και όποιος θα έρθει θα πρέπει να είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Δεν πρέπει να αδικήσουμε κανέναν, αλλά ούτε και την ίδια την ομάδα. Εάν έρθει κάποιος πρέπει να κάνει τη διαφορά για να μπορέσει να δώσει και όχι να πάρει. Αυτό είναι το σκεπτικό και περιμένουμε.

Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε ο κατάλληλος που ζητούσαμε. Εάν και εφόσον δεν βρεθεί θα κοιτάξουμε μέσα από τα δικά μας παιδιά και μέσα από κάποιες κινήσεις να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα τα οποία θα βοηθήσουν στον τομέα αυτό».

-Για το τι θα πρέπει να περιμένει να δει ο κόσμος στη συνέχεια: «Αυτή τη στιγμή μη ζητάτε κάτι. Τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς τα παιδιά είναι κουρασμένα και δεν μπορούν να βγάλουν τίποτα από αυτά που ζητάμε. Κάναμε χθες δύο προπονήσεις, προχθές το ίδιο. Σήμερα είχαμε πάλι το πρωί, το πρόγραμμα δεν αλλάζει και πρέπει να ολοκληρωθεί για να είμαστε καλά τον Μάιο».

Μιχάλης Γρηγορίου (Κέρκυρας): «Ήταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι για εμάς και αυτή την περίοδο γίνονται πειραματισμοί, ώστε να βρούμε την κατάλληλη φόρμα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, συνεχίζουμε τη δουλειά και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες που εντοπίζουμε στα φιλικά ματς».

-Πώς είδατε την ομάδα της ΑΕΛ;

«Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και ο κ.Αναστασιάδης χρησιμοποίησε τρεις ενδεκάδες για να δει τους παίκτες του. Η ΑΕΛ έχει κόσμο, γήπεδο κόσμημα και ασφαλώς αναμένεται πως θα είναι πολύ δυνατή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς: «Πιστεύω πως σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ήταν το πρώτο ματς και ήταν αρκετά δύσκολο με τη θερμοκρασία να είναι αρκετά υψηλή. Παρά την ήττα χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και θεωρώ πως θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει δύο με τρία τέρματα. Είναι άδικο το αποτέλεσμα αλλά είναι ακόμα η αρχή και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Η ομάδα είναι νέα και όπως είδατε έπαιξαν τριάντα παίκτες και πήραν όλοι χρόνο συμμετοχής. Είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε πολύ καλά και για τη σημερινή μας εμφάνιση είμαι ευχαριστημένος».

Δημήτρης Σουλιώτης: « Ήταν το πρώτο φιλικό για τη νέα χρονιά. Δεν στεκόμαστε στο σημερινό αποτέλεσμα. Θεωρώ πως η παρουσία της ομάδας ήταν καλή. Σίγουρα θα υπάρξει βελτίωση, είμαστε αρκετά κουρασμένοι από τις προπονήσεις. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass