ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΛΟΥΜΠ ΝΤΕ ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΕ 6-0!

Εξαιρετική η Κ20 της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2016 9:27

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα Κ20 της ΑΕΛ στο Ελευθεραί (όπου και προετοιμάζεται) κέρδισε σε φιλικό την επίλεκτη ομάδα της Κλουμπ Ντε Χιμνάσια της Αργεντινής, με σκορ 6-0!

Ο Σάκης Αναστασιάδης μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ του που αποτελείται από τους Κώστα Μαντζιώκα (γυμναστής), Βαγγέλη Τσότσα (προπονητή τερματοφυλάκων) και τον Απόστολο Λιβανό (τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής) δοκίμασαν αρκετούς ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας ενώ έβγαλαν και χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών τους.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι άνθρωποι των «βυσσινί» παρέλαβαν Κύπελλο και μετάλλια από τους φιλοξενούμενους Αργεντίνους, σε ένα όμορφο στιγμιότυπο.

Ο Βασίλης Καραλούλης στο 9′ έκανε το 1-0, για να πετύχει ο Κώστας Μακρής στο 31′ με όμορφη ατομική προσπάθεια προσπερνώντας και τον τερματοφύλακα το 2-0.

Τραυματίας αποχώρησε ο μεγάλος άτυχος Βαγγέλης Νούσιος και ο αντικαταστάτης του Βάϊος Βαγενάς στο 43′ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και σκόραρε στην πρώτη του τελική προσπάθεια με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής(3-0).

Ο Βαγενάς έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και το 4-0 με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

και στο 65΄ο Κώστας Γεωργακόπουλος με μία καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τα 35 μέτρα περίπου και πλάγια αριστερά έκανε το 5-0.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 89΄ ο δοκιμαζόμενος Κόλα.

ΑΕΛ-Κ20 (Σάκης Αναστασιάδης): Κοτογλίδης, Κυρίτσης Θ., Κυρίτσης Γ., Καλούσης, Τσεκούρας, Αναγνώστης, Δερμιτζάκης, Καραλούλης, Νούσιος, Μακρής, Κεϊτά.

Έπαιξαν και οι: Βαγενάς, Μπαρούτας, Τσούτσιας, Ζαρκοδήμος, Μορφάκης, Γεωργακόπουλος, Νικολακούλης, Παπαγιαννούλης, Καλύβας, Τζέκας, Μπαμπατζιάς, Τσαβδάρης, Σουλούκος, Κόλα, Προδρομίδης, Παντέλογλου.

* Τον αγώνα παρακολούθησαν το τεχνικό τιμ και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass