ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

«Μπαμ» με Καρλιάμπα ο ΠΟΕ

* Αποκτήθηκε και ο τερματοφύλακας Μαστοροδήμος

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2016 9:30

Σε συμφωνία με τον έμπειρο 29χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Μαστροδήμο ήρθε η ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας. Ο Βασίλης Μαστοροδήμος, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Δαμασιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Π.Ο.Ελασσόνας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου έμπειρου τερματοφύλακα Βασίλη Μαστροδήμου, που προέρχεται από τον Δαμασιακό. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.».

Επίσης στην ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο Ανδρέας Καρλιάμπας αφού ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου και θα είναι ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας στην άμυνα.

Ο 29χρονος έμπειρος αμυντικός την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για λογαριασμό του Τυρνάβου. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Κεραυνό Κερατέας, Αναγέννηση Άρτας, Πυργετό και Δωτιέα Αγιάς. Αξίζει να αναφέρουμε πως συζήτησε και με άλλες ομάδες, ωστόσο κατέληξε στην επιλογή της Ελασσόνας.

Παράλληλα από την ομάδα του Π.Ο.Ε, παρουσιάστηκαν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πλέον ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Πρόκειται για τους επιθετικούς, Αποστόλη Τσιάγκο και Νίκο Μπαρλαγιάννη και τους αμυντικούς, Βασίλη Σακοράφα και Ervin Pepkolaj.

O Αποστόλης Τσιάγκος αγωνιζόταν την προηγούμενη σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας, ο Νίκος Μπαρλαγιάννης στη Δόξα Κρανούλας, ο Βασίλης Σακοράφας στον Οικονόμο Τσαριτσάνης ενώ ο Ervin Pepkolaj έχει φορέσει τη φανέλα της Κ20 της Αλβανίας.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της διοίκησης, αναμένεται να γίνουν και άλλες προσθήκες στην ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass