ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Χόρεψε και τίμησε η Θύελλα Ελάτειας

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2016 8:15

Χόρεψε και τίμησε ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα στο σωματείο η Θύελλα Ελάτειας, στη χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο υπό τους ήχους της μουσικής του καλλιτέχνη Κώστα Σαφέτη.

Χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Τεμπών απεύθυνε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ελάτειας κ. Αντώνης Γκανάτσιος. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν πρώην πρόεδροι του συλλόγου καθώς και άτομα που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια την θύελλα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από την ΕΠΣ Λάρισας ο πρόεδρος κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Βλάγκας, το μέλος Βασίλης Μητροδήμος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χρήστος Τσούγιας, Χρήστος Τσάτσαρης, Γεωργία Τσόπα, Γεώργιος Μανώλης, Θωμάς Τζέκας, Αθανάσιος Καραναστάσης, πρόεδροι αθλητικών συλλόγων της περιοχής, αθλητές κ.ά.

Τα άτομα που τιμήθηκαν για την προφορά τους ως πρόεδροι ήταν οι:

Δημήτριος Γκανάτσιος, Θωμάς Κολούσιος, Ελευθέριος Τζίκας, Στέλιος Ζιάκας, Δημήτριος Κώτσιος, Κώστας Κολώνας, Ιωάννης Γκανάτσιος, Αστέριος Μακρυγιάννης, Παύλος Καραγιώργος, Λάμπρος Ζάρρας και Αθανάσιος Τάσιος.

Με επιστολή του ο κ.Μακρυγιάννης ευχαριστεί τη Θύελλα για τη βράβευσή του και όπως αναφέρει συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Εύχεται δε και στο νέο πρόεδρο να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Επίσης τιμήθηκε και η ποδοσφαιρική ομάδα της Αναγέννησης Πουρναρίου για την άνοδό της στην κατηγορία Α1 ΕΠΣΛ.

Η διοίκηση ευχαρίστησε και τον Ελατειώτη φυσικοθεραπευτή κ. Κώστα Τσιτσιλιάγκο για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass