ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΖΕΥΣ»

Υπερμαραθώνιος ορειβατικός αγώνας δρόμου

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2016 9:15

Μεθαύριο Κυριακή 7 Αυγούστου, στις τέσσερις η ώρα το πρωί, θα δοθεί απ’ το Πλατανόδασος Ολυμπιάδας - Σπαρμού η εκκίνηση του πρώτου Αλπικού Υπερμαραθώνιου Ορειβατικού Αγώνα Δρόμου στον Όλυμπο με την επωνυμία «ΖΕΥΣ».

Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «η εκδήλωση είναι μια ήπια εισαγωγική πρόταση, για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Δυτικού Ολύμπου, με έναν τρόπο προσαρμοσμένο στη φυσική του ιδιομορφία, αλλά και στις ήδη υφιστάμενες τεχνητές παρεμβάσεις.

Το κύριο χαρακτηριστικό της προσπάθειας, συνίσταται στην επιθυμία των διοργανωτών να προβάλλουν τον χώρο, αντικατοπτρίζοντας τη δική τους οπτική και τις αισθήσεις που έχουν αποκομίσει σαν ορειβάτες ή αθλητές αγώνων βουνού.

Θα παροτρύνουμε τον περαστικό να δει με τα δικά μας μάτια, ότι το «ξερόμερος» και η «καρκαμπίλα» εκεί ψηλά, μεταμορφώνονται σε έναν ατέλειωτο ουρανόδρομο από λεπτές συνεχόμενες κορυφογραμμές, που μπορείς να ακροβατήσεις ακίνδυνα, περπατοπετώντας στη γειτονιά των Θεών, ρουφώντας με ένα βλέμμα τη μισή Ελλάδα!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass