Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (1-2)

Μέτρια στο α’ μέρος, απογοήτευσε στο β’

* Χειροκροτήθηκαν Μανώλης Νικολακάκης και Άγγελος Βέρτζος

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2016 9:00 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Αυγ 2016 9:01

Του Σωτ. Κέλλα

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι (υπάρχουν σενάρια για μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης της Σούπερ Λίγκα) το χθεσινό που έδωσε η ΑΕΛ κόντρα στα Τρίκαλα (1-2) αλλά αν συμβαίνει αυτό η εικόνα είναι προβληματική ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Η λαρισινή ομάδα κόντρα σε μια ομάδα Β’ εθνικής κατηγορίας στη έδρα της παρουσιάστηκε μέτρια στο πρώτο μέρος και απογοητευτική στην επανάληψη.

Η ΑΕΛ σε κανένα σημείο δεν έδειξε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και μόνο δικαιολογία είναι ότι ίσως ο Αναστασιάδης να μην ήθελε να δείξει την αρχική ενδεκάδα του αφού δε φάνηκε το σχήμα που θα παρατάξει στη πιθανή πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου κόντρα στη Βέροια.

Ο αγώνας έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων (περίπου 600 άτομα) δικαιολογημένα λόγω της ημέρας και το περισσότερο χειροκρότημα πήραν ο Μανώλης Νικολακάκης και ο Άγγελος Βέρτζος που ο κόσμος εκτίμησε την περσινή τους προσφορά στην άνοδο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Πριν τον αγώνα παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τον διευθύνοντα σύμβουλο Σωτήρη Μάρκου και τον αντιπρόεδρο Ηλία Παλαιοχωρλίδη.

Στα αξιοσημείωτα ότι οι όσοι φίλαθλοι προτίμησαν να βρεθούν στο Ael Fc Arena αντί για τα βλαχοχώρια η τις παραλίες μόνο στο πρώτο μέρος είδαν ποδόσφαιρο καθώς στο δεύτερο λόγω αλλαγών δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο.

Το 0-1 έκανε ο Μίγκας (41’) ισοφάρισε ο Λαμπρόπουλος με πέναλτι (52’) και το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Χασομέρης (80’)

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ

9’: Σουτ του Λαμπρόπουλου η μπάλα βρίσκει το κεφάλι του Ριζογιάννη και καταλήγει κόρνερ

16’: Σέντρα από δεξιά του Νικολακάκη και ο Μπαϊκαρά με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καβουσάκη.

20’: Σέντρα του Ρέντζα από δεξιά και ο Μαρουκάκης πιάνει κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

24’: Μακρινό σουτ του Φατιόν η μπάλα καταλήγει άουτ.

36’: Από δεξιά ο Ρέντζας κάνει σέντρα η μπάλα φθάνει στο Ντέλετιτς που τη δίνει στον Μαρουκάκη που μέσα από τη μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ.

41’: Σέντρα του Μπαϊκαρά από αριστερά και ο Μίγκας με κεφαλιά κάνει το 0-1.

52’: Ο Νικολακάκης ανατρέπει τον Ντέλετιτς και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι η παράβαση έγινε εκτός της μεγάλης περιοχής. Την έσχατη των ποινών εκτελεί ο Λαμπρόπουλος και κάνει το 1-1.

54’: Μακρινό σουτ του Ριζογιάννη μπλοκάρει ο Ντεγκρά.

61’: Από κοντινό σουτ του Μίγκα αποκρούει εντυπωσιακά ο Ντεγκρά.

67’: Ο Χασομέρης σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στέλνει την μπάλα άουτ.

80’: Ο Χασομέρης κλέβει τη μπάλα από το Φατιόν και με ωραίο σουτ κάνει το τελικό 1-2.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την ΑΕΛ μας άρεσε ο Ντέλετιτς με το Ρέντζα στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύτερο κανένας δεν πήγε καλά, με εξαίρεση μια απόκρουση του Ντεγκρά και κάποιες ενέργειες του Δαμιανάκη. Από τα Τρίκαλα πολύ καλός ο Μπαϊκαρά με τον Βέρτζο και τον Χασομέρη. Στα αξιοσημείωτα ότι έπαιξαν αρκετοί γνώριμοι πρώην παίκτες της ΑΕΛ όπως ο Χασομέρης, ο Βέρτζος, ο Νικολακάκης και ο Σαρακατσάνος (και μια σύμπτωση οι δυο ξεκίνησαν και τους άλλαξαν οι δυο άλλοι).

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δεν πήγε καλά ο Λαρισαίος Άγις Μπουμαρσόπουλος προφανώς επηρεασμένος από την εντοπιότητα (δέχθηκε εκατέρωθεν διαμαρτυρίες) όπως και ο βοηθός Γιώργος Αναστασίου που λανθασμένα υπέδειξε οφσάιντ τον Βαρέλα στο 44 που έφυγε μόνος του προς την εστία του Παπαδόπουλου και δικαιολογημένες οι «βυσσινί» διαμαρτυρίες... Καλά πήγε ο βοηθός Καρακώστας. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Φατιόν, Μίγκας, Μονάκης και Μουμίν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης (46’ Ντεγκρά), Ρέντζας (55’ Ναβάρο), Μονιάκης, Φάρκας (58’ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (60’ Δαμιανάκης), Ουρτάδο (62’ Αναστασόπουλος), Φατιόν, Λαμπρόπουλος (71’ Χοτζάλι), Ντέλετιτς, Βαρέλα (71’ Κοντόρ), Μαρουκάκης (55’ Ναζλίδης)

AO Τρίκαλα (Σταύρος Ψιμουλάκης): Παπαδόπουλος (68’ Σιδεράκης), Νικολακάκης (67’ Λαμπάκης), Νιάρος (55’ Γκόλιας), Μουμίν, Βέρτζος (89′ Σαρακατσάνος), Ριζογιάννης 90’+2’ Παπαπαναγιώτου), Μίγκας (69’ Ράτσιτς), Στογιάνοβιτς (46’ Χασομέρης), Κουσκουνάς (46’ Γιαννιτσάνης), Σερτζίνιο (61’ Στεφάνοβιτς), Μπαϊκάρα (62’ Δουκάκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass