Η ΑΕΛ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Με στόχο και τη νίκη

* Το παιχνίδι αυτό μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2016 11:45

Του Σωτ. Κέλλα

Το πιο δύσκολο παιχνίδι από την έναρξη του πρωταθλήματος δίνει μεθαύριο Κυριακή η ΑΕΛ όπου θα αντιμετωπίσει στο Ael Fc Arena τον Ολυμπιακό (20.30) σε ένα παιχνίδι όπου σίγουρα ο αντίπαλος είναι το φαβορί

αλλά η ΑΕΛ όπως λέει και ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης θα παίξει για τη νίκη όπως και σε κάθε αγώνα.

Άλλωστε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ο Ηρακλής την περασμένη αγωνιστική που έχει κατώτερο δυναμικό από τη λαρισινή ομάδα έφθασε κοντά να πάρει βαθμό ή ακόμα και βαθμούς από την πειραϊκή ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας προχθές στα αποδυτήρια μιλώντας στους παίκτες τους είπε ότι πρέπει να παίξουν καλή μπάλα και πιστεύει ότι θα δικαιωθούν αν το κάνουν.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος αυτό που θέλει να δει είναι μια εικόνα διαφορετική από τον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα όπου οι «βυσσινί» δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση.

Ο αντίπαλος δεν αποτελεί φόβητρο αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό είναι μια καλή ευκαιρία να αντιστραφεί το κλίμα που υπάρχει.

Αγωνιστικά ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ναβάρο και τον ανέτοιμο Ποτουρίδη, ενώ άγνωστο είναι τι θα πράξει με τον Ντοντό που μπήκε σε αγωνιστικό πρόγραμμα.

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Αύριο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γ.Σ. της ΑΕΛ, με βασικό θέμα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ που σύμφωνα με πληροφορίες θα φθάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι το Σάββατο 24/09/2016 και ώρα 12:00μ.μ. στα γραφεία της ΠΑΕ στη Λάρισα επί της οδού Κύπρου 72, 5ος όροφος, θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην οποία προσκαλούνται εκ νέου κι έχουν δικαίωμα να παραστούν όλοι οι μέτοχοι που κατέχουν μετοχές της ΠΑΕ.

Επίσης έχουν προσκληθεί οι εκπρόσωποι των συνδέσμων φιλάθλων της ΑΕΛ προκειμένου να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα, εκτός των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, τα οποία είναι:

1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

3. Διάφορα θέματα».

ΔΙΑΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει στις 20:30 στο AEL FC ARENA. Ο συγκεκριμένος έχει σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2015-2016 στο παιχνίδι με την Ξάνθη, για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου νίκησε η ΑΕΛ με 1-0 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ο Κυριάκος Μερκενίδης και ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης επίσης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου, από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς από την Ε.Π.Σ. Εύβοιας.

Αναλυτικά οι ορισμοί για την 5η αγωνιστική Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

16:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς Novasports 2 HD: Πουλημάς (Κέρκυρας), Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος: Κύζας (Δράμας), παρ.: Φλώτσιος(Βοιωτίας)

18:15 Πανιώνιος-Βέροια Novasports 1 HD: Φουκάκης (Ηρακλείου), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Εύβοιας), 4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), παρ.: Μπέρσης(Αρκαδίας)

20:30 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός Novasports 2 HD: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Ακρίβος (Αθηνών), Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), 4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

16:00 ΠΑΟΚ-Ξάνθη Novasports 2 HD: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων), παρ.: Κύρκος(Θεσπρωτίας)

18:15 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης Novasports 2 HD: Μάνταλος (Καβάλας), Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ.: Τσαχειλίδης(Πειραιά)

18:15 Λεβαδειακός-Κέρκυρα Novasports 4 HD: Τίκας (Καρδίτσας), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Κασσαβέτης (Αιτωλοκαρνανίας), 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου), παρ.: Νικολακόπουλος(Αθηνών)

20:30 ΑΕΛ-Ολυμπιακός Novasports 1 HD: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Καρατζάς(Εύβοιας)

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

19:30 ΑΕΚ-ΑΕΠ Ηρακλής Novasports 1 HD: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Γκράνας (Θράκης), παρ.: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass