ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Αγωνιστικά σπάριγκ και βραβεύσεις αθλητών

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2016 11:09

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ της Λάρισας η προγραμματισμένη αγωνιστική προπόνηση - αγωνιστικά sparig ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και οι βραβεύσεις αθλητών με μεγάλες διακρίσεις σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου.

Στις προσκλήσεις από τη "Θεσσαλική Δύναμη" ανταποκρίθηκαν τα σωματεία από τη Λαμία, Καρπενήσι, Χαλκίδα, Αθήνα, Τρίκαλα, Βόλος και 4 σύλλογοι από τη Λάρισα. Στη μεγάλη αυτή εκδήλωση παρέστη ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής και ο κ. Γιώργος Στουκογεώργος ο οποίος έκανε και τις βραβεύσεις των αθλητών.

Βραβεύτηκαν οι αθλητές: Σεμέλη Ζαρμακούπη από το Καρπενήσι πρόσφατη χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια και οι πρωταθλητές Πρασσάς Ανάργυρος από την Αθήνα, Κοκκίνου Ευαγγελία από τη Λαμία, Σταμέλος Μιλτιάδης και Σταμέλου Ολγα επίσης από τη Λαμία, Τσιαμπαλής Λάμπρος και Μαντάλα Κωνσταντίνα από τη Χαλκίδα, Κολοκώτσιος Σπύρος από το Καρπενήσι, Καπέλη Σοφία από Αθήνα και Δοσόπουλος Αντώνης από Λαμία.

Ο προπονητής του συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ "Θεσσαλική Δύναμη" Λαγκούρας Σπυρίδων έμεινε ικανοποιημένος από τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, ευχήθηκε στους αθλητές τους καλή επιτυχία στα πρωταθλήματα που έρχονται, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αθανάσιο Παιδή για την παρουσία του και για τη βοήθεια που πρόσφερε ώστε να γίνει αυτή η μεγάλη εκδήλωση με επιτυχία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass